Tiffany & Co. Tiffany & LoveEau de Toilette pentru bărbați

Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Toilette pentru bărbați
Tiffany & Co. Tiffany & Love Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
90 ml
433RON

Cod: TIF02175 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 02.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Tiffany & Co. Tiffany & Love
Compoziție

Începeți fiecare zi cu o sărbătoare. Apa de toaletă pentru bărbați Tiffany & Co. Tiffany & Love vă reamintește că iubirea merită celebrată în toate formele sale și în toate modurile posibile. Dvs. cum ați ales să vă bucurați de iubire?

  • creație a parfumierilor Sophie Labbé și Nicolas Beaulieu
  • formează pereche cu apa de parfum pentru femei Tiffany & Love
  • ingredientul comun al ambelor parfumuri este sequoia albastră

Compoziția parfumului:
La debut, recunoașteți ghimbirul și mandarina, cu un strop de cardamon. La scurt timp vine rândul amestecului de ienupăr și chiparos, dezvoltat exclusiv pentru Tiffany, pentru a insufla parfumului un spirit modern. La final, un trio magic de sequoia albastră, cu santal și vetiver înalță compoziția la perfecțiune și îi asigură longevitatea, cu care vă acompaniază elegant, ore în șir.

Povestea parfumului:
După succesul parfumurilor Tiffany & Co, Tiffany & Co Intense și Tiffany & Co Sheer, în anul 2019 au fost lansate Tiffany & Co. Tiffany & Love și corespondentul său feminin, apa de parfum Tiffany & Love. Ambele celebrează uniunea emoțională și iubirea, în toate formele și expresiile sale.

Corpul flaconului este ornat cu semnul „&“, care simbolizează uniunea și diversitatea. Capacul este inscripționat cu modelul literei T, iar notele principale ale parfumului sunt gravate pe o plăcuță argintie. Designul sofisticat subliniază caracterul acestui parfum unic, pentru bărbați.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, ghimbir, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
ienupar, chiparos
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
sequoia, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Tiffany & Co.

Legendarele bijuterii Tiffany & Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, denumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale.

Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany for Women și picantul Tiffany for Men. Brandul tratează și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă eleganță care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.

De la începuturile sale din anul 1837, Tiffany a fermecat mai întâi personalitățile de marcă, și apoi treptat întregul mapamond. Iar bijuteriile sale marchează și astăzi momente importante din viață.

Rating Tiffany & Co. Tiffany & Love