Tiffany & Co. Tiffany & Loveeau de parfum pentru femei

1×
Tiffany & Co. Tiffany & Love eau de parfum pentru femei
Tiffany & Co. Tiffany & Love eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
90 ml
656RON

Cod: VZR10401 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descriere parfum Tiffany & Co. Tiffany & Love
Compoziție

Iubirea, mai ales cea modernă, are multe fețe. Una dintre ele - strălucitoare, magnetică și, în același timp, senzuală - se ascunde în flaconul parfumului pentru femei Tiffany & Co. Tiffany & Love. Acordurile sale parfumate reprezintă iubirea nemărginită, limitată doar de ceruri.

  • conceptul modern al iubirii, într-un parfum floral, cu final lemnos
  • se completează cu apa de toaletă pentru bărbați Tiffany & Co. Tiffany & Love
  • ambele parfumuri întruchipează magnetismul iubirii 

Compoziția parfumului:
Parfumul își dezvăluie caracterul încă din primele clipe, când scânteietorul busuioc albastru, cultivat special pentru Tiffany, se împletește senzual cu tonurile de grepfrut. Apoi înflorește nota de neroli, urmată îndeaproape de sequoia albastră, a cărei aromă este prezentă nu doar în acest parfum, ci și în apa de toaletă pentru bărbați Tiffany & Love.

Povestea parfumului:
Parfumul este o expresie a iubirii contemporane, prezentată ca o legătură emoțională care poate lua diverse forme. Este însoțit de simbolul „&”, care simbolizează conexiunea dintre două persoane. Flaconul însuși merită atenție specială.

Capacul etalează emblematicul motiv creat pe baza literei T. Are formă cilindrică și, de sus, puteți citi ce note majore alcătuiesc acest parfum al dragostei. Gâtul este înconjurat de o fâșie albastru pal, purtând numele parfumului, Tiffany & Love. Este decorat pe ambele părți cu elegante inele argintii.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
busuioc, grapefruit
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
sequoia, cedru, vetiver
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Tiffany & Co.

Legendarele bijuterii Tiffany & Co. definesc topul calității, exclusivității și eleganței acestui meșteșug. Charles Lewis Tiffany, fondatorul brandului, denumit regele diamantelor, a trăit prin pasiunea sa pentru cele mai scumpe pietre prețioase și pentru designul minunat al bijuteriilor sale.

Emblematica nuanță de turcoaz denumită Tiffany blue este și ea un indicativ al luxului. Este omniprezentă, de la cutiile de bijuterii la produse și chiar la designul parfumului. Primele parfumuri au apărut în anii 80 ai secolului trecut - floralul Tiffany for Women și picantul Tiffany for Men. Brandul tratează și parfumurile tot ca pe bijuterii, capturând cele mai pure esențe, cea mai exclusivă eleganță care încearcă să creeze prin parfum impresia atingerii unei bijuterii prețioase pe piele.

De la începuturile sale din anul 1837, Tiffany a fermecat mai întâi personalitățile de marcă, și apoi treptat întregul mapamond. Iar bijuteriile sale marchează și astăzi momente importante din viață.

Rating Tiffany & Co. Tiffany & Love