NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie ruj cu pernițe aplicatoare

6×
NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie ruj cu pernițe aplicatoare
NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie ruj cu pernițe aplicatoare

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie
Caracteristici

Dacă doriți să străluciți cu adevărat, completați-vă machiajul cu buze intense. Rujul cu pernuță aplicatoare NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie îmbracă buzele într-o culoare intensă și le subliniază frumusețea naturală. Depinde de dvs. dacă optați pentru un roz suav sau pentru inconfundabilul roșu clasic.

Caracteristici:

  • oferă buzelor o culoare intensă, cu finisaj mat
  • aplicatorul de spumă facilitează întinderea produsului
  • textura pudrată este plăcută pe buze
  • se usucă rapid și rezistă bine
  • formulă vegană

Aplicare:
Se aplică rujul pe buze, folosind aplicatorul din spumă.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
mat

Despre brand NYX Professional Makeup

p>Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie6