Treci la conținutul principal

✨ Un An Nou fericit. ✨

Renunțați la tot ceea ce nu a mers bine anul trecut, întoarceți pagina și deschideți o cutie plină de delicii de frumusețe în valoare de peste 405 RON.

Oportunitatea de a începe un nou început începe acum.

 

OPI: Manichiura roșie, 15 ml

 Începutul de an este în mâinile dvs. Ceea ce presupune să vă jucați puțin cu manichiura.

OPI este brandul nostru preferat din Los Angeles, care ne-a cucerit cu produsele sale profesionale. Veți îndrăgi această ojă atât pentru peria grozavă, cât și pentru culoarea sexy. Nuanța Big Apple Red este o bijuterie absolută care vă va captiva de la prima încercare. Pe dvs. și pe toată lumea.

Narciso Rodriguez: Esența perfectă a purității și simplității, 4 ml

Cașmir, mosc și iasomie. Trifoiul cu trei foi care domină parfumul For Her Pure Musc.

Această apă de parfum vă va însoți pe tot parcursul zilei ca o adiere subtilă de lux și feminitate. Ne amintește de sentimentul minunat de căldură atunci când razele soarelui dansează pe pielea noastră. Lăsați-vă pradă tuturor lucrurilor frumoase care vă așteaptă anul acesta și alegeți-vă tovarășul perfect de la Narciso Rodriguez.

Mario Badescu: Cu scut curat în noul an, 59 ml

 Eliminați toate impuritățile și reziduurile de make-up de pe față. Gelul de curățare de la Mario Badescu are o compoziție lejeră, cu extracte de grapefruit și papaya, pentru o ameliorare fantastică a tenului. Trebuie doar să aplicați pe tenul umed, să masați ușor cu mișcări circulare și apoi să clătiți cu apă caldă.

Alfaparf Milano: Un val de hidratare pentru părul dvs, 75 ml

 Dacă părul dvs. este afectat de frig, apelați la produsul miraculos de la Alfaparf Milano. Șamponul Semi di Lino Moisture este perfect pentru părul lipsit de viață, care are nevoie de hidratare. Vă va curăța scalpul cu o precizie excelentă, vă va hrăni părul pe lungimi și îi va conferi o strălucire radiantă.

Alfaparf Milano: Îngrijire pentru păr de la A la Z, 50 ml

 Părul este curat și frumos hidratat. Acum, tot ce mai este necesar este o ultimă tușă a tratamentului dvs. de lux – de preferat sub forma unei măști la fel de luxoase. Produsul oferit de noi în cutie reface fibra de păr, contribuie la o descurcare mai ușoară și lasă buclele perfect netede.

Clarins: Demachiere și hidratare într-un singur produs, 30 ml

 După o zi lungă, o demachiere minuțioasă este uneori peste puterile noastre. Tocmai de aceea, transformați-vă rutina de beauty în una cât mai plăcută.

Crema de curățare Clarins are un parfum divin de mandarină, neroli și lemn de santal și se transformă într-o spumă pufoasă la contactul cu apa. Pe lângă faptul că asigură o curățare perfectă a tenului, conferă și hidratare și previne uscarea.

Notino: O curățare mai eficientă a tenului, 3 buc

 Din dragoste pentru dvs. și pentru planeta Pământ, avem un set de 3 dischete demachiante lavabile. Acestea sunt realizate din microfibră delicată și acționează ca un magnet pentru make-up și impurități. Folosiți în combinație cu crema de curățare Clarins sau cu gelul Mario Badescu și apoi spălați-le în mașina de spălat.

KORIKA: Atunci când tenul dvs. strigă S.O.S., 25 g

 Sărbătorile Anului Nou și petrecerile interminabile din decembrie v-au pus tenul la grea încercare? La fel și nouă și de obicei folosim măștile de la KORIKA ca primă soluție. Cea a dvs. are antioxidanți din super-alimentul acai berry. Este nevoie doar de 20 de minute pentru ca tenul dvs. să fie relaxat și odihnit.

Estée Lauder: Descoperiți serul legendar, 7 ml

 Descoperiți icoana Estée Lauder. Serul Advanced Night Repair contribuie la netezirea ridurilor și a liniilor fine, la consolidarea contururilor feței și la restabilirea elasticității tenului. Acest produs este o piesă de bază în trusa noastră de beauty și punem pariu că își va găsi un loc și în trusa dvs.

NOBEA: O doză de proteine pentru unghiile dvs, 6 ml

 Lacul de unghii NOBEA conține cheratină – un tip de proteină și elementul principal de construcție pentru unghii. Le întărește frumos și favorizează o creștere mai rapidă și mai calitativă. În plus, compoziția conține calciu, vitamina B5 și lapte de ovăz. Calitate superioară pentru o frumusețe de top.

Sfat Notino: Puteți folosi acest lac singur sau îl puteți aplica ca bază sub lacul de unghii roșu de la OPI.

Saffee: Pentru ca îngrijirea dvs. de frumusețe să fie completă, 1 buc

 Țineți părul sub control chiar și în timpul ritualurilor de înfrumusețare. Atunci când vă curățați tenul, vă aplicați o mască sau un ser, nu uitați de bentița cosmetică Saffee. Puteți ajusta cu ușurință dimensiunea datorită fermoarului.

OPINarciso RodriguezMario BadescuAlfaparf MilanoClarins
NotinoKORIKAEstée LauderNOBEASaffee

Enjoy your new beauty treats.

#NOTINOBOX