Notino Spa dischete demachiante pentru make-up

3×
Notino Spa dischete demachiante pentru make-up
Notino Spa dischete demachiante pentru make-up
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
27RON

Economisiți 11%
culoare Grey 3 buc
24RON

8,00RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: NOI02312 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Notino Spa
Caracteristici

Dacă doriți un ten frumos, trebuie să aveți grijă de el în mod regulat și minuțios. Importante sunt nu doar demachierea, ci și curățarea - dimineața și seara. Cele trei dischete demachiante Notino Microfiber make-up Removal Pads sunt confecționate din microfibră, care acționează ca un magnet pentru farduri și murdărie. Dischetele cosmetice au dimensiuni ideale, pe care le veți aprecia și în timpul demachierii și al curățării gâtului și a decolteului. Transformați rutina într-un ritual plăcut, creându-vă propriul spa la domiciliu.

Caracteristicile setului cosmetic:

  • se folosește în combinație cu produse de curățare și de demachiere
  • proprietățile electrostatice ale microfibrelor atrag impuritățile și machiajul
  • se poate utiliza pe față, pe decolteu și pe corp
  • se poate spăla manual sau la mașină, până la 40 °C
    (recomandăm spălarea la mașină, înainte de prima folosire)

Mod de utilizare:
Pe discheta cosmetică, se aplică o cantitate adecvată de demachiant și se șterge cu blândețe machiajul. Apoi, aplicați o loțiune tonică pe cealaltă față a dischetei și curățați ușor tenul - în mod ideal, prin tapotări blânde, care sunt mai indicate decât ștergerea. După utilizare, înmuiați dischetele în apă caldă, stoarceți-le și lăsați-le să se usuce. Recomandăm spălarea lor regulată.

Caracteristici

Consistență
servetele pentru curatare
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Spa3