DESPRE BRANDUL VERSACE

Brandul a fost fondat în anul 1978 de Gianni Versace, care s-a remarcat, încă din tinerețe, ca un creator progresist și excentric. Versace a evoluat rapid spre imaginea unui designer carismatic de renume mondial, care a depășit curând granițele modei. Brandul Versace a devenit una dintre marile case de modă internaționale, simbol al luxului italian și al modei clasice în întreaga lume. Parfumurile pentru bărbați și femei de la Versace sunt o reflexie a pasiunii, a seducției și a provocării. Radiază marcant dragostea designerului față de tradiția și de rădăcinile sale italiene. Fiecare esență de la Versace este o capodoperă a unui parfumier celebru. Primul parfum Versace - Gianni Versace for Women - a fost lansat în anul 1981, iar astăzi, întregul portofoliu numără peste 50 de ape de toaletă și ape de parfum. Încearcă și tu parfumurile Versace - esențe pasionale, cu temperament italian.

Cele mai vândute

Versace

În 1978, Gianni Versace,  împreună cu Donatella  și  Santo, pun  bazele  unuia  dintre  cele  mai  prestigioase companii  de  modă  și  lifestyle din lume. Prima  colecție intitulată „Gianni Versace Donna” este considerată de criticii de modă un succes. Colecția  se  distinge  prin  culori  intense,  tăieturi provocatoare și materiale  neconvenționale. Gianni Versace are un fler excepțional  pentru  design  și  un instinct pur, o înțelegere fără echivoc a ceea ce publicul își dorește să poarte.

Stilistic accesibil și recognoscibil instant, elementele de design Versace au devenit simboluri pentru moda anilor ՚80 și ՚90. Versace face  parte  din  brandurile de modă care au  lansat  și  promovat  cultul  super modelelor ca Naomi Campbell, Claudia Schiffer și Helena Christensen,  care au devenit la rândul lor designeri, antreprenori în industria modei și influenceri.

Parfumuri emblematice

Parfumul  Versace este o expresie a valorilor italiene, unde respectul pentru tradiție combinat cu dorința de a depăși limitele posibilului și o pasiune pentru tot ce e nou, a dat lumii creații excepționale.  

Versace Crystal Noir, Eau de Parfume

Un parfum somptuos, demn de covorul roșu, multi-fațetat ca un diamant, Versace Crystal Noir este senzual și ispititor; îndrăzneț dar în același timp reconfortant. Note magice, eterice și prețioase definesc acest parfum oriental de lux. Donatella Versace a ales gardenia, unul dintre ingredientele principale pentru acest parfum, o floare pe care o adoră pentru acest parfumul dulce și  subtil. Iar în combinație cu chihlimbarul cald și puternic a creat un parfum de o contradicție minunată. Sticla bijuterie dispune de un capac supradimensionat, în formă de diamant negru care reflectă stilul couture Atelier Versace.  

Versace Bright Crystal, Eau de Parfume

Senzualitate pură, transparență de cristal și lumină strălucitoare. Versace Bright Crystal este o bijuterie prețioasă, un parfum floral, proaspăt, vibrant. Captivantă și voluptoasă, pentru femeia senzuală care este puternică și încrezătoare, dar feminină și mereu plină de farmec. Parfumul de rodie, prospețimea de gheață și parfumul de yuzu, se îmbină armonios cu farmecul parfumului de magnolie, bujori și flori de lotus. O bază voluptoasă de chihlimbar de plante, acaju și mosc închid acest buchet de o eleganță atemporală. Sticla are o nuanță de roz cu accente de argint și se închide cu un capac de cristal, cu fațete luminoase ca de diamant.

Versace Eros, Eau de Parfum Pour Femme

Puterea primordială a femeii cuprinsă într-o esență radiantă, senzuală. Un parfum despre putere, individualitate și seducție creat de Donatella Versace. Atracție, dorință, pasiune. Eros într-un parfum. O alchimie de note tentante, luminoase și feminine de lămâie siciliană, bergamotă calabriană și boabe de rodie pentru a uimi și seduce. Pasiunea este dezvăluită de notele misterioase de ambrox și de notele lemnoase de santal, împreună cu accente senzuale și fine de mosc impetuos.

" Versace Eros Pour Femme este suprem în putere și seducție, de la parfumul captivant la eleganța sticlei." Donatella Versace

Versace Eros, Eau de Parfum Pour Homme

Dragoste, pasiune, frumusețe și dorință: acestea sunt conceptele cheie ale noului parfum Versace Eros. Un parfum care interpretează masculinitatea sublimă printr-o aură luminoasă cu o prospețime intensă, vibrantă și strălucitoare obținută din combinația de frunze de mentă, coajă de lămâie italiană și măr verde; note orientale, fascinante și învăluitoare de tonka, ambră, geranium și vanilie; o virilitate alertă simbolizată de esențe lemnoase de cedru vetiver și mușchi de stejar, care-i conferă intensitate și putere.

Versace Yellow Diamond, Eau de Parfum Pour Femme

Senzualitate, transparență, lumină pură: o bijuterie autentică dezvăluită într-un parfum floral proaspăt și viu; captivant și voluptos, un parfum de o feminitate adevărată, inconfundabilul glamour Versace Yellow Diamond. Luminozitatea cristalină a citricelor de Diamante deschide parfumul cu prospețimea generoasă a unui șerbet de pere topit printre note de bergamotă și accente dinamice de neroli. Floarea de portocal adaugă eleganță, iar senzualitatea ambrei și a moscului, rafinament pur. Sticla este o creație unică, luxul designului precis, minimalist, eleganța atemporală, o piesă modernă, de o frumusețe aparte. Capacul de cristal în formă de diamant creează efecte uimitoare și jocuri de lumină. Ambalajul cutiei este inspirat de un decor baroc tipic Versace în nuanțe de galben senin și vibrant, cu accente aurii.

întregul text ascundeți textul