Treci la conținutul principal

Mario Badescu

Mario Badescu

Simplu, delicat și eficient – faceți cunoștință cu brandul american cu rădăcini europene, Mario Badescu, care se specializează pe produse pentru îngrijirea tenului. Acesta oferă o gamă variată de produse eficiente, cu extracte din plante, care sunt delicate cu pielea, dar vor lupta eficient împotriva acneei, a ridurilor și a altor imperfecțiuni.

Brandul de cosmetice Mario Badescu a luat naștere în anul 1967, în New York. Fondatorul acestuia a reușit să deschidă un salon cosmetic în stil european în apartamentul său de două camere, din Manhattan. Nimeni nu s-ar fi așteptat că tocmai acest salon va deveni celebru în toată lumea și va fi numărul unu, chiar și 50 de ani mai târziu.

Astăzi, Mario Badescu reprezintă un brand iubit de multe generații diferite, a căror piele este îngrijită pe tot parcursul vieții – începând cu produse eficiente împotriva acneei, până la produse special concepute pentru pielea matură. Filozofia brandului Mario Badescu constă în a oferi tuturor produse eficiente, de calitate europeană, în confortul casei lor.

întregul text ascundeți textul