MoschinoSo Real Eau de Toilette pentru femei

Moschino So Real Eau de Toilette pentru femei
Moschino So Real Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
395RON

Economisiți 55%
100 ml
175RON

În stoc | 175,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: MOS1060
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Închideți ochii și imaginați-vă într-o zi caldă, în fața unui stand cu înghețată de vanilie. Vânzătorul tocmai vă servește cu un sorbet delicios, de zmeură și mure, decorat cu bucăți de portocală amăruie. Exact așa miroase apa de toaletă pentru femei, Moschino So Real. Aceasta reprezintă o atitudine jucăușă și esența bucuriei, care conferă un val de vitalitate chiar și celui mai obișnuit moment.

  • un parfum jucăuș, citric și floral
  • pentru femei cu stil, pline de viață
  • ideal pentru zi, mai ales în lunile calde ale anului

Compoziția parfumului
La început, simțurile dvs. vor captivate de nuanțele gustoase ale mandarinei, în combinație cu portocala amăruie. Apoi se dezvăluie un ingredient scânteietor: un sorbet de zmeură și mure. Inima de neuitat a parfumului este formată din bujorul roz, care se contopește cu nuanțele lejere ale petalelor de iasomie și ale bobocilor însoriți ai captivantei magnolii. La final, tonurile nemaipomenite, de cedru, de mușchi de stejar și de ambroxan, vor trezi în dvs. vitalitatea. Acest amestec de ingrediente nemaipomenite va rezista pe piele ore întregi.

Povestea parfumului
Colecția de parfumuri Cheap & Chic a prins iar viață, datorită apei de toaletă So Real, care a devenit acum mai modernă și mai elegantă decât oricând. Aceasta este ascunsă din nou într-un flacon emblematic, inspirat de personajul animat Olive Oyl, care poartă o rochie exclusivă, creată de directorul de creație al brandului, Jeremy Scott. În anul 2017, Moschino a lansat acest parfum distractiv și provocator, două calități care reprezintă perfect acest brand.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
sorbet de mure, mandarina, sorbet de zmeură, portocala amara
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
bujor roz, iasomie, magnolie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mușchi de stejar, ambroxan
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Brandul italian Moschino este renumit pentru creațiile de modă jucăușe, fanteziste și colorate, cu o notă de umor și de provocare. Exact la fel sunt și parfumurile Moschino.

Franco Moschino, fondatorul brandului, a iubit întotdeauna arta, visul său inițial fiind să devină pictor. Pentru a putea plăti școlarizarea, și-a suplimentat veniturile lucrând ca grafician pentru mari reviste de modă, de unde a demarat în 1971 colaborarea sa cu Gianni Versace. Moda a devenit pasiunea sa și, în 1983, și-a fondat propriul brand, acum renumit în toată lumea. Sportivii participanți la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Torino, cântăreața Kylie Minogue în turneul Showgirl: The Greatest Hits Tour și Madonna în timpul turneului Sticky & Sweet au purtat creații Moschino.

Primul parfum Moschino – Moschino for Women – a fost lansat în anul 1987. Printre cele mai populare parfumuri ale acestui brand jucăuș se numără apa de toaletă pentru femei Moschino Funny!, Moschino I Love Love și Moschino Fresh Couture, într-un flacon amuzant, care evocă ambalajul unui produs de igienă casnică. Merită toată atenția și parfumul floral pentru femei Moschino Cheap & Chic sau apa de toaletă pentru bărbați Moschino Uomo?.