Miu Miu Twist Eau de Parfum pentru femei

1×
Miu Miu Twist Eau de Parfum pentru femei
Miu Miu Twist Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
489RON

489,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MIU00126 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Miu Miu Twist
Compoziție

Apa de parfum Miu Miu Twist întruchipează personalitatea incredibil de creativă a femeii secolului al XXI-lea. Descoperă noua interpretare a senzualității.

  • un parfum floral lemnos
  • pentru o femeie cu spiritul tânăr
  • minunat pentru fiecare zi

Compoziția parfumului:
Debutul aparține bergamotei răcoritoare și florilor gingașe de măr. Notele din inimă sunt dominate de acordul de mosc roz, care conferă compoziției un aer de seducție irezistibilă. Combinația de lemn de cedru și ambră, din notele de bază, insuflă parfumului căldură și profunzime.

Povestea parfumului
Brandul italian de modă Miu Miu surprinde în creația sa contrastele neașteptate ale femeii moderne. Nici apa de parfum Miu Miu Twist nu face excepție. Flaconul are un design vintage - corpul roz fațetat este decorat în partea de sus cu elemente elegante, de culoare neagră, aurie și roșie. Te vei îndrăgosti și de parfumul neobișnuit de elegant, lansat în anul 2019.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
flori de mar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, cedru
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Am scris despre Miu Miu Twist
Articole

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Twist1