Makeup Revolution Ultra Pro Glow

paleta luminoasa

Makeup Revolution Ultra Pro Glow paleta luminoasa
Makeup Revolution Ultra Pro Glow paleta luminoasa
Makeup Revolution Ultra Pro Glow paleta luminoasa
20 g
54RON

Cod: MUR3463 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
vineri, 26.10.2018
ridicare personală
vineri, 26.10.2018
Makeup Revolution Ultra Pro Glow
20 g | 54RON

Descriere cosmetice Makeup Revolution Ultra Pro Glow

Luxoasa paletă de blush-uri Makeup Revolution Ultra Pro Glow oferă diferite nuanțe, pentru ocazii speciale și pentru fondul de ten de fiecare zi.

Caracteristici:

  • conferă feței un aspect sănătos
  • gamă largă de culori
  • culori frumos pigmentate
  • creează un look natural
  • rezistă întreaga zi

Cum se utilizează:
Blush-ul se aplică pe pomeți cu peria, cu aplicatorul sau cu vârfurile degetelor. Se estompează, pentru un efect natural.

Despre brand Makeup Revolution

Makeup Revolution aduce o revoluție absolută în domeniul machiajului! Acest brand de cosmetice londoneze oferă produse decorative de înaltă calitate și, în același timp, accesibile ca preț, pentru a vă încânta garantat! Makeup Revolution a devenit un brand popular mai ales datorită paletelor de farduri de pleoape, care oferă culori foarte pigmentate, în toate nuanțele posibile! În afara acestor palete, mai găsiți și alte cosmetice decorative de o calitate excepţională, ca, de exemplu, rujuri, fond de ten, fard de obraz, pudră sau pensule.
Brand-ul Makeup Revolution vă va surprinde prin designul ambalajului, practic și în același timp original, de care vă veți îndrăgosti pur și simplu. Cu marca de lux Makeup Revolution veți conferi machiajului dumneavoastră originalitate și stil. Makeup Revolution demonstrează că puteți găsi o calitate deosebită, la prețuri accesibile fiecăruia!