Makeup Revolution Iconic 3

paleta farduri de ochi

64×
Makeup Revolution Iconic 3 paleta farduri de ochi
Makeup Revolution Iconic 3 paleta farduri de ochi
14 g

Cod: MUR2852 | Acest produs este momentan indisponibil
Makeup Revolution Iconic 3
14 g

Descrierea produsului Makeup Revolution Iconic 3

O paletă cu posibilități infinite, aceasta este Makeup Revolution Iconic 3. O piesă indispensabilă, care nu are voie să lipsească din colecția dvs. Paleta conține 12 nuanțe de farduri de ochi emblematice, cu diverse finisaje, care se completează perfect, permițând un număr infinit de look-uri, exact așa cum vă doriți.

Caracteristici:

  • 12 nuanțe emblematice, de farduri de ochi
  • o combinație perfectă de texturi sidefate, strălucitoare și mate
  • rezistență de lungă durată și pigmentare bogată
  • nuanțele sunt asortate și ușor de combinat
  • pachetul conține un aplicator cu 2 capete

Compoziție:

  • produs vegan
  • fără gluten

Mod de aplicare:
Nuanțele individuale se aplică pe pleoape folosind aplicatorul sau degetele, pentru crearea efectului dorit. Pentru ca rezultatul să pară cât mai natural, nu uitați să estompați nuanțele, creând o tranziție elegantă de la o culoare la alta.

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!