Magnum Feel The Style set pentru manichiură perfectă

4×
Magnum Feel The Style set pentru manichiură perfectă
Magnum Feel The Style set pentru manichiură perfectă
8 buc
137RON

17RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: MAG1610 | În stoc

Setul contine: Tweezers + Scissors for Cuticle + Nail Clippers with Chain + Cuticle Remover + Equipment to Remove Blackheads + Scissors Curved+ Nail File

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descrierea produsului Magnum Feel The Style

Obțineți rapid și ușor un aspect îngrijit al unghiilor cu setul Magnum Feel The Style! Conține 8 accesorii pentru o manichiură perfectă: forfecuță de cuticule, unghieră, forfecuță curbată, ustensila pentru îndepărtarea cuticulelor, pilă pentru unghii, pensetă și ustenila pentru îndepărtarea punctelor negre. Toate acestea aranjate într-o trusă neagră, elegantă, compactă, perfectă pentru călătorii.

Caracteristici:

  • obțineți manichiura perfectă
  • conține 8 ustensile
  • conține trusa pentru organizare și transportare
  • ușor de utilizat

Despre brand Magnum

Produsele brand-ului Magnum sunt un real ajutor in ceea ce priveste infrumusetarea ta! Sortimentul brand-ului este foarte variat, puteti achizitiona oglinzi cosmetice de lux, pensete, pile de unghii, instrumente de calitate pentru gene sau unghii si multe altele care pot simplifica ingrijirea zilnica a aspectului.

Produsele Magnum combina traditia cu cele mai recente tehnologii. Acestea sunt fabricate din otel de inalta calitate, care este aliat cu precizie. Datorita acestui aspect, accesoriile de infrumusetare Magnum se diferentiaza intr-un mod semnificativ de cele  conventionale. Produsele de lux Magnum sunt fabricate in UE si respecta cele mai inalte standarde de proiectare, functionalitate si durabilitate. Rasfata-te cu cele mai bune produse de ingrijire de la Magnum!

Rating Magnum Feel The Style4