La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance cremă protectoare calmantă pentru ten deosebit de sensibil și intolerant SPF 50+

2×
La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance cremă protectoare calmantă pentru ten deosebit de sensibil și intolerant SPF 50+
La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance cremă protectoare calmantă pentru ten deosebit de sensibil și intolerant SPF 50+
50 ml

Cod: LRP2545 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance
Caracteristici

Crema de protecție, calmantă La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance, cu SPF 50+, este potrivită pentru tenul foarte sensibil și intolerant la radiațiile UV.

Caracteristici:

  • oferă o protecție de spectru larg foarte ridicată, împotriva radiațiilor UVA
  • conceput pentru tenul foarte sensibil, predispus la alergii solare
  • ajută împotriva disconfortului, a roșeții şi a mâncărimilor pielii
  • este hipoalergenic și testat sub supraveghere dermatologică
  • este rezistent la apă și non-comedogenic
  • nu lasă urme albe

Ingrediente principale:

  • sistemul de filtre solare Mexoplex® - protejează față de radiația solară
  • neurosensină – are rol calmant și reduce disconfortul creat de roșeață
  • apa termală La Roche-Posay - are acțiune antioxidantă și prebiotică

Mod de aplicare:
Se aplică pe pielea curată, imediat înainte de expunere. Se reaplică după necesități, mai ales după înot, după transpirație sau după ștersul cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)

Despre brand La Roche-Posay

Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.

Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.

Rating La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance2