KORIKABe Ready to Party set de cosmetice I. pentru femei

KORIKA Be Ready to Party set de cosmetice I. pentru femei
KORIKA Be Ready to Party set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: KKR01167 | Acest produs este momentan indisponibil

mască pânză antistres 1 buc + masca pentru picioare 1 buc + mască cu hidrogel pentru buze 1 buc + masca pentru maini si unghii 1 buc + masca faciala detoxifianta 1 buc

Descriere KORIKA Be Ready to Party
Caracteristici

Petrecerile, mai ales cele foarte reușite, afectează serios tenul. Somnul insuficient, fondul de ten nedemachiat, fumul de țigară și alcoolul - toate acestea pot însemna că, dimineața, te vei simți ca o vedetă rock după un turneu super obositor. Cum poți evita situația? Cu o bună pregătire în avans și cu un set isteț de măști intensive, combinate profesional.

Petrecerea se apropie
Masca anti-stres Korika SciBeauty hidratează și rafinează tenul, îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten, iar stratul protector apără pielea de influențele negative de la petrecere.

Pregătită de dans
Masca intensivă pentru picioare Korika SciBeauty netezește epiderma și înmoaie pielea întărită, astfel încât picioarele tale se vor simți confortabil, iar tu vei putea dansa toată noaptea, ușoară ca un fluture.

Buze numai bune de sărutat
Masca cu colagen Korika SciBeauty îți transformă buzele într-o ispită catifelată, plină și sexy. E bine să fii mereu pregătită!

Mâinile, cartea ta de vizit
Când ciocnești paharul, vei aprecia mâinile și unghiile îngrijite, pe care le poți obține cu masca hidratantă Korika SciBeauty, cu unt de shea și aloe vera.

Detoxifierea de dimineață
A sosit dimineața. Masca detoxifiantă KORIKA SciBeauty, cu acid hialuronic și extract de pelin japonez, hidratează, înviorează și iluminează pielea. Semnele oboselii dispar, ca prin farmec.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, iluminare, nutriție
Tipuri de seturi
ambalaj economic
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Substanțe active
acid hialuronic, aloe vera

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA Be Ready to Party