KORIKA SciBeauty mască pânză antistres

3×
KORIKA SciBeauty mască pânză antistres
KORIKA SciBeauty mască pânză antistres
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
41RON

Economisiți 46%
22 g
22RON

100,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: KKR0015 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere KORIKA SciBeauty
Caracteristici

Stresul îl afectează, din când în când, chiar și pe cel mai împătimit optimist și, din păcate, își lasă amprenta și pe chip. Masca coreeană antistres tip compresă, KORIKA SciBeauty Stress-Shield, calmează tenul epuizat de influențele negative ale poluării, ale radiațiilor UV sau ale aerului condiționat. Redați tenului dvs. fermitatea și netezimea de catifea.

Caracteristici:

  • calmează tenul epuizat de stres și de influențele mediului
  • reface hidratarea naturală a tenului
  • crește capacitatea de apărare a tenului
  • ajută pielea să se relaxeze
  • are o structură extrem de fină, din fibre 3D
  • aderă perfect la suprafața tenului

Ingrediente:

  • acid hialuronic - hidratează și creează fermitate
  • extract din rădăcină de rujă - netezește și protejează pielea
  • extract de coada cocoșului - calmează și umectează pielea
  • mască din bio-celuloză - fabricată printr-un singur proces de fermentație

Aplicare:
Curățați perfect tenul. Dezlipiți folia de protecție de pe una dintre fețele măștii KORIKA SciBeauty Stress-Shield și aplicați-o pe chip. Apoi dezlipiți folia de pe cealaltă față și lăsați masca să acționeze. Înlăturați masca după 15-20 minute. Conținutul pachetului este destinat pentru 1 singură utilizare.

Caracteristici

Tipul de ten
ten sensibil, pentru toate tipurile de piele, ten uscat
Efect
Hidratare, iluminare, antistres, revitalizare, nutriție
Substanțe active
acid hialuronic

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA SciBeauty3