KORIKA SciBeauty

mască hidratantă pentru buze

KORIKA SciBeauty mască hidratantă pentru buze
KORIKA SciBeauty mască hidratantă pentru buze
Livrare gratuită
10 g
19RON

Cod: KKR0006 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
Mon 2019-8-26
Ridicare personală
Mon 2019-8-26
KORIKA SciBeauty
10 g | 19RON

Descrierea produsului KORIKA SciBeauty

Tratamentul special pentru buze KORIKA SciBeauty asigură buze și mai frumoase.

Caracteristici:

  • buzele devin moi și fine ca mătasea
  • creează un efect de buze pline
  • regenerează și protejează intensiv

Cum se utilizează:
Se aplică pe buzele curate și uscate.

Caracteristici

Efect
Hidratare
Protecție împotriva soarelui
fără SPF

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.