John Frieda Sheer Blonde Go Blonder masca pentru par blond

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder masca pentru par blond
John Frieda Sheer Blonde Go Blonder masca pentru par blond
100 ml
34RON

34RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF02154 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
sâmbătă 06.03.2021
Ridicare personală
sâmbătă 06.03.2021

Descrierea produsului John Frieda Sheer Blonde Go Blonder
Caracteristici

Descoperiți o nutriție intensă pentru părul decolorat. Masca pentru păr blond John Frieda Sheer Blonde Go Blonder fortifică și protejează părul decolorat. În plus, repară cuticulele creând noi conexiuni intercelulare, care înlocuiesc legăturile distruse de procesul decolorării chimice. După folosirea măștii, părul devine mai puternic, mai strălucitor și mai vibrant și este protejat față de influențele negative ale mediului.

Caracteristici:

  • fortifică și protejează părul decolorat
  • regenerează cuticulele deteriorate de vopsirea chimică
  • nu schimbă culoarea originală a părului

Compoziție:

  • tehnologia BlondeMend™ - crește flexibilitatea părului, îi rafinează textura și repară cuticulele deteriorate
  • ulei de lămâie

Aplicare:
Aplicați masca pe părul umed, după spălare. Poate fi folosită pe toată lungimea părului sau doar pe vârfuri. Lăsați să acționeze 3-5 minute. Clătiți bine. Pentru fortificarea părului, folosiți o dată pe săptămână. Înainte și după vopsirea părului, folosiți mai frecvent. Produsul nu vopsește și nu decolorează. Nu conține peroxid sau amoniac.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Hidratare, Strălucire și finețe, iluminare, regenerare, nutriție
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
par uscat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Sheer Blonde Go Blonder