John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight balsam pentru netezirea parului

3×
John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight balsam pentru netezirea parului
John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight balsam pentru netezirea parului
250 ml
22RON

8,80RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0018 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight
Caracteristici

Acum, îndreptarea și coafarea părului ondulat pot deveni mai ușoare. Balsamul pentru netezirea părului John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight pătrunde profund în cuticula părului, o înmoaie și elimină electrizarea. Părul devine neted și bine hrănit. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți împreună cu șamponul cu efect de netezire din aceeași gamă.

Caracteristici:

  • facilitează îndreptarea părului
  • ameliorează textura părului și elimină electrizarea acestuia
  • poate fi folosit zilnic

Aplicare:
După spălarea părului cu șamponul din aceeași gamă, aplicați balsamul pe părul umed. Apoi clătiți temeinic.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, netezirea părului
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr uscat

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight3