Jean Paul Gaultier Classique Intenseeau de parfum pentru femei

Jean Paul Gaultier Classique Intense eau de parfum pentru femei
Jean Paul Gaultier Classique Intense eau de parfum pentru femei
20 ml
199RON

Cod: JPG2516 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Noua lansare Le Male AVIATOR a aterizat la Notino! Achiziționați produse Jean Paul Gaultier de minim 269 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Descriere parfum Jean Paul Gaultier Classique Intense
Compoziție

Descoperă atracția fatală, de la primul puf! Apa de parfum pentru femei Jean Paul Gaultier Classique Intense devine inspirația vieții tale!

  • un parfum dulce, floral și catifelat, plin de soare
  • pentru femei senzuale și temperamentale
  • ideal pentru zilele reci

Compoziția parfumului
Compoziția debutează energic cu note de rodie și de gardenie. Notele din inimă sunt trandafirul, iasomia și florile de portocal. Notele de bază, ușor orientale, constau în vanilie dulce și paciuli.

Povestea parfumului
Această apă de parfum reprezintă o interpretare modernă a compoziției Jean Paul Gaultier Classique din anul 1993. Noua versiune aparține parfumierului Francis Kurkdjian, care a păstrat farmecul originalului, insuflându-i însă un aer nou și modern. Parfumul JPG Classique Intense a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
rodie, tiare de flori
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, flori de portocal, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei.

Jean Paul Gaultier a prezentat prima sa colecție de modă la mijlocul anilor 80. Mai târziu, a creat emblematica rochie pentru cântăreața Madonna, precum și costumele pentru numeroase filme de succes.

Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Rating Jean Paul Gaultier Classique Intense