Jaguar Pace Accelerate Eau de Toilette pentru bărbați

Jaguar Pace Accelerate Eau de Toilette pentru bărbați
Jaguar Pace Accelerate Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml
94RON

Cod: JAG00456 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Jaguar Pace Accelerate
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Jaguar Pace Accelerate vă transmite trepidația pe care o simțiți în vene, de fiecare dată când accelerați - chiar dacă nu sunteți la volan. Oferiți-vă o doză din adrenalina, din tensiunea și din energia cursei. Pe locuri, fiți gata, start!

  • un parfum aromatic fougère, pentru vitezomani
  • pentru bărbații care iubesc provocările și vor mereu să strălucească
  • ideal pentru zi

Compoziția parfumului
Încă de la primele tonuri, un trio citric de bergamotă, cu mandarină și lemn de lămâi vă trezește cheful de viteză. Aroma nu încetinește nici la apariția tonurilor picante, de piper alb și de coriandru. Temperamentul cald și lemnos al compoziției vibrează până la final cu tonuri de vetiver și de mosc.

Povestea parfumului
Dinamismul și viteza bolizilor sportivi Jaguar au inspirat compoziția parfumului Jaguar Pace Accelerate. Senzuală și aromatică, această apă de toaletă a fost creată pentru bărbații remarcabili și carismatici, cărora nu le lipsește încrederea în sine. Parfumul vă provoacă irezistibil să accelerați, aceasta fiind singura modalitate de a atinge viteza potrivită!

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamota, mandarina, lemn de lămâi
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper alb, coriandru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, vetiver
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Jaguar

Parfumuri Jaguar. Firma de masini Jaguar din Anglia a fost infiintata in 1922, dar este cunoscuta sub acest nume numai din 1945, cand si-a schimbat denumirea. Creatorii acestui brand William Lyons si William Walmsley au intrat in 1922 in industria fabricarii autovehiculelor de lux si sport, iar cu timpul au devenit cele mai faimoase si cautate masini de lux. Primul parfum creat de brand-ul Jaguar a fost lansat in 1986 si respecta traditia de inalta calitate, originalitate si lux precum celebrele masini. Parfumurile create de Jaguar se adreseaza atat barbatilot cat si femeilor care doresc sa experimenteze mirosuri puternice de o senzualitate unica create de un brand de succes.

Rating Jaguar Pace Accelerate