Treci la conținutul principal

Jaguar

jaguar

Parfumurile bărbătești Jaguar sunt exact ca și emblematicele automobile: dinamice, bărbătești și cu personalitate. Designul precis și atemporal este caracteristic brandului. 

Primul automobil de lux Jaguar a circulat pe străzile britanice în anul 1935. La acea vreme, numele companiei era încă Swallow Sidecars Company, fondată în 1922 de Sir William Lyons și William Walmsley și profilată pe producția de motociclete cu ataș. A fost redenumită Jaguar Cars Limited, după cel de-al doilea război mondial. 

Primul parfum Jaguar, numit Jaguar for Men, a fost lansat în anul 1988. Cu tonuri aromatice de busuioc, de mirodenii și de lemn cald, a devenit brusc accesoriul perfect al iubitorilor de mașini puternice. De-a lungul anilor, i s-au alăturat și alte parfumuri carismatice - apa de toaletă aromatică Jaguar Pace, cu rozmarin și piper, orientalul Jaguar Classic, cu prospețime de citrice și mirodenii, renumitul Jaguar Classic Gold, o creație aromatică cu note de fructe și de lemn, sau Jaguar Vision, un parfum oriental-lemnos, unde se întâlnesc, într-o armonie deplină, tonuri de ananas, de măr și de lemn de santal.

întregul text ascundeți textul