Jaguar Classic Goldeau de toilette pentru bărbați

10×
Jaguar Classic Gold eau de toilette pentru bărbați
Jaguar Classic Gold eau de toilette pentru bărbați
Economisiți
125RON

Economisiți 48%
100 ml
65RON

Cod: JAG0059 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.08.2020
Ridicare personală
marți 18.08.2020

Descriere parfum Jaguar Classic Gold
Compoziție

Domnilor, învăluiți-vă într-un parfum luxos, care vă va reprezenta cu stil, la fiecare pas. Apa de toaletă Jaguar Classic Gold vă ține companie atât la o ieșire cu băieții, cât și la o întâlnire romantică.

  • un parfum aromatic, cu tonuri de fructe și de lemn
  • pentru bărbații care își urmează fără ezitare țelurile
  • ideal pentru toată ziua

Compoziția parfumului
Debutează cu un joc perfect de note citrice – bergamota și limeta, cu o adiere de măr, formează o combinație pur și simplu perfectă. Inima parfumului emană vibrația caldă a lemnului de tec și gingășia florilor de portocal, cărora li se alătură, la bază, moscul seducător, vanilia cremoasă și un strop exotic de paciuli.

Povestea parfumului
Apa de toaletă Jaguar Classic Gold este opera faimosului parfumier Dominique Preyssas. A apărut în anul 2013 și a ocupat locul de onoare printre celelalte parfumuri ale brandului Jaguar, renumit mai ales pentru automobilele sale de lux.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
limette, bergamota, mar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
flori de portocal, lemn de tec
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe, lemnoase

Despre brand Jaguar

Parfumuri Jaguar. Firma de masini Jaguar din Anglia a fost infiintata in 1922, dar este cunoscuta sub acest nume numai din 1945, cand si-a schimbat denumirea. Creatorii acestui brand William Lyons si William Walmsley au intrat in 1922 in industria fabricarii autovehiculelor de lux si sport, iar cu timpul au devenit cele mai faimoase si cautate masini de lux. Primul parfum creat de brand-ul Jaguar a fost lansat in 1986 si respecta traditia de inalta calitate, originalitate si lux precum celebrele masini. Parfumurile create de Jaguar se adreseaza atat barbatilot cat si femeilor care doresc sa experimenteze mirosuri puternice de o senzualitate unica create de un brand de succes.

Rating Jaguar Classic Gold