Hermès Un Jardin Sur Le Toit Eau de Toilette unisex

7×
Hermès Un Jardin Sur Le Toit Eau de Toilette unisex
Hermès Un Jardin Sur Le Toit Eau de Toilette unisex
Livrare gratuită
100 ml
354RON

354RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: HER0129 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 26.02.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Hermès Un Jardin Sur Le Toit
Compoziție

Descoperiți o nuvelă plină de viață, transpusă în apa de toaletă Hermes Un Jardin Sur Le Toit! Acest parfum unisex descrie o grădină secretă, ascunsă în inima Parisului. O grădină agățată, pe acoperișul clădirii Hermes din Faubourg Saint - Honoré 24. Mărul, părul și magnolia, înfloresc în aerul parizian, alături de câțiva „impostori” auto - însămânțați, toate alcătuind acestă aromă luminoasă și ispititoare.

  • aromatic – fructat
  • atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul dezvăluie note delicate de trandafir și magnolie, împletite perfect cu prospețimea ierbii și a tonurilor dulci, fructate, de măr și pară. Întreaga compoziție olfactivă este potențată de accentele condimentate de rozmarin.

Povestea parfumului
Parfumurile din colecția Les Jardins reprezintă întâlnirile autentice dintre spiritul Hermès, sufletul locului și parfumierul compozitor. Jean - Claude Ellena spune despre acest parfum ca este „O grădină care nu răspunde nimănui, o grădină veselă, scăldată în lumină”. A fost lansat în 2011.

Compoziție

Compozitie
iarba, mar, para, rozmarin, trandafir, magnolie
Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe

Despre brand Hermès

Brandul franțuzesc Hermès, renumit pentru poșetele din piele și eșarfele de mătase, își merită pe deplin reputația de simbol al luxului în lumea modei. Calitatea, precizia și eleganța de primă clasă sunt valorile sale cheie, care se regăsesc și în parfumurile Hermès.

Istoria brandului datează din anul 1837, când Thierry Hermès și-a deschis propriul magazin, unde, sub brandul Hermès, a vândut șei, căpestre și alte accesorii pentru echitație. Cu trecerea timpului, trăsurile cu cai au fost înlocuite de mașini, iar brandul s-a adaptat, începând să vândă genți din piele, rucsacuri și poșete. Emblematica geantă Kelly, denumită după actrița Grace Kelly, devenită prințesa de Monaco și legendara Birkin Bag, în colaborare cu actrița Jane Birkin, se numără și acum printre cele mai celebre poșete ale tuturor timpurilor.

Primul parfum Hermès a apărut la jumătatea secolului trecut. Acum, portofoliul brandului numără peste 100 de parfumuri. Cel mai îndrăgit parfum bărbătesc este Hermès Terre d’Hermès, un parfum lemnos, cu tonuri citrice și picante. Iar parfumul floral Twilly d’Hermès, cu note aromatice de ghimbir și de citrice, este preferatul femeilor. Încercați și parfumul floral, pentru femei, Hermès Kelly Calèche, apa de toaletă unisex Hermès Le Jardin De Monsieur Li sau aftershave-ul Hermès.

Rating Hermès Un Jardin Sur Le Toit7