Hermès Un Jardin Sur Le Toiteau de toilette unisex

6×
Hermès Un Jardin Sur Le Toit eau de toilette unisex
Hermès Un Jardin Sur Le Toit eau de toilette unisex
Livrare gratuită
50 ml
280RON

Cod: HER0130 | În stoc
1
Coletăria
marți 21.01.2020
Ridicare personală
miercuri 22.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Hermès Un Jardin Sur Le Toit
Compoziție

Hermes Eau de Toilette Un Jardin Sur Le Toit, este potrivit atat pentru barbati cat si pentru femei. Parfumurile Hermes, sunt inspirate de frumusetea naturii si de o atmosfera curata. Parfumul Un Jardin Sur Le Toit, este al patru-lea din colectia Un Jardin, lansat in anul 2011.
Acest parfum a fost inspirat de atmosfera de vara din gradina sediului central Hermes. Aceasta combina toate simbolurile majore ale verii si se prezinta intr-o forma clara de cristal. Aceasta atmosfera, te duce cu gandul la gradina de vis, in care dupa o ploaie de vara, se lasa un vant proaspat, care poarta aromele acestui parfum. Acest sentiment va vor umple de un sentiment de energie nelimitata si buna dispozitie. Elementele generale ale parfumului, subliniaza individualitatea, vigoarea si entuziasmul in viata. Atrage atentia unicitatii fiecarui purtator. Un Jardin Sur Le Toit, va fi preferatul acelor femei, care doresc sa-si scoata in evidenta senzualitatea lor nativa si sensibilitatea. Totodata, va fi preferat si de acei barbati, care nu se tem sa-si arate partea sensibila a personalitaii fara a-si pierde din masculinitate.

Compoziție

Compozitie
iarba, para, trandafir, mar, rozmarin, magnolie
Grupe de parfumuri
de fructe, aromatice

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.
Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.
Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!
În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.
Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin - şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Rating Hermès Un Jardin Sur Le Toit