Hermès Terre d’Hermèsparfumuri pentru bărbați

2×
Hermès Terre d’Hermès parfumuri pentru bărbați
Hermès Terre d’Hermès parfumuri pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
75 ml
359RON

Cod: HER0144 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 13.12.2019
Ridicare personală
vineri 13.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Hermès Terre d’Hermès
Compoziție

Hermes Terre D’Hermes este un parfum bărbătesc, care provine din atelierul faimoasei case de modă franceze Hermès.  Parfumurile Hermés se remarcă prin sursa lor de inspiraţie – frumuseţea firească şi aerul pur al naturii. Multe dintre parfumuri subliniază faptul că activitatea principală a firmei este în domeniul producţiei de poşete din piele şi, ca atare, conţin note de piele naturală.  Compoziţia parfumurilor Hermes dă impresia de naturaleţe şi de atracţie intensă.  Trezesc în noi instincte de-a dreptul naturaliste. Este şi cazul parfumului Terre d’Hermes, care a fost lansat în anul 2009.

Parfumul Terre D’Hermes este foarte surprinzător prin natura sa. Are un efect puternic, datorită tonurilor întunecate, de pământ, dar, în acelaşi timp, sugerează ceva delicat şi înălţător. Este potrivit pentru fiecare bărbat care nu se teme să caute, într-o zi obişnuită, momente speciale şi surprinzătoare. Atmosfera pe care o creează acest parfum în jurul celui care-l foloseşte are un efect de-a dreptul irezistibil, garantat să impresioneze orice persoană din jur. Alegeţi elementele fundamentale care alcătuiesc esenţa bărbăţiei şi a forţei naturale, pentru a trezi şi a întări admiraţia celorlalţi. În atmosfera clasică a parfumului Terre D’Hermes apare în fiecare moment un element nou şi surprinzător, care îl reîncarcă cu energie.

Compoziţia parfumului Terre D’Hermes este creată, în mod genial, doar dintr-un număr minim de elemente, care se completează însă perfect.  Se deschide cu un amestec surprinzător de puternic, de grepfrut şi portocală.  Continuă fluid, cu tonuri de cuarţ, amplificate de atmosfera pădurii umede de vară. Aceasta datorită aromei calde lemnoase. Parfumul este perfect pentru orice anotimp. Se schimbă în funcţie de vreme şi, de fiecare dată, iese în evidenţă altă notă.

Flaconul este creat în aşa fel încât să impresioneze şi să atragă toate privirile. Dă impresia de eleganţă şi lux şi creează o atracţie aproape magnetică. Combinaţia dintre sticlă, elementele metalice şi capacul negru reflectă masculinitatea puternică a întregului parfum.

Compoziție

Note varf
portocala, grapefruit
Note inima
silex
Note baza
benzoin, tonuri lemnoase, mușchi de stejar
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Hermès

Brand-ul francez Hermès are un trecut foarte interesant. Această societate, fondată în anii ‘30 ai secolului al XIX-lea de către Thierry Hermès, a început prin a produce şei de cai, hamuri şi alte echipamente pentru echitaţie. Ulterior, a început să ofere şi alte produse din piele (genţi, curele etc.), acoperişuri pentru trăsuri, ceasuri, eşarfe de mătase etc. şi, în cele din urmă, produse cosmetice de lux pentru bărbaţi şi pentru femei.
Primul parfum, Eau d’Hermès, creaţie a faimosului parfumier Edmond Roudnitska, a fost prezentat în anul 1951. Cel mai mare succes a fost însă atins de Calèche şi de Eau d’Hermès (cel de-al doilea fiind considerat apogeul artei parfumurilor franţuzeşti). Începând cu anul 2004, pentru Hermès lucrează „maestrul emoţiilor“ Jean-Claude Ellena, autorul îndrăgitelor Un Jardin en Méditeranée sau Jour d’Hermès.
Nu va surprinde probabil pe nimeni că numeroase parfumuri Hermès sunt inspirate de aroma pielii (care, de altfel, împodobeşte unele flacoane). Sunt proaspete, senzuale şi rafinate, fiecare fiind cu adevărat o operă de artă, creată doar pentru a vă încânta simţurile. Nu este de mirare că au câştigat o serie de premii importante şi că sunt folosite de vedete de la Hollywood, ca, de exemplu, Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Sofia Vergara. Originalitate, armonie, geniu – acesta este Hermès!
În afară de parfumuri, Hermès a lansat pe piaţă şi truse cosmetice exclusive, care conţin spumă de ras, geluri de duş, lapte de corp şi alte preparate de cea mai bună calitate. Dacă doriţi să faceţi o plăcere cuiva apropiat, cu un cadou deosebit, nu ezitaţi.
Brand-ul Hermès îi va interesa cu siguranţă pe toţi cei care iubesc parfumul pielii, sunt pretenţioşi şi nu se mulţumesc cu puţin - şi nu ezită să plătească în plus pentru lux.

Rating Hermès Terre d’Hermès