Treci la conținutul principal
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
Grupe de parfumuriorientale, lemnoase

Treziți-vă simțurile și luați inițiativa pentru a putea face o schimbare importantă în viață. Apa de parfum pentru bărbați GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme vă dă curajul pentru a vă bucura de momente unice, învăluite de contrastul aromelor gurmande, lemnoase și strălucitoare oferite de ciocolată și patchouli.

  • parfum oriental-lemnos
  • pentru bărbatul senzual, plin de inițiativă
  • parfum creat de către Beatrice Piquet, lansat în anul 2015

Compoziția parfumului
Creată pentru bărbatul senzual, combinația notelor contrastante de cald și rece oferă multă inspirație și curaj. Notele de vârf pline de prospețimea anasonului stelat și notele de bază de patchouli, învăluie notele gurmande de mijloc care duc cu gândul la cele mai bune prăjituri cu ciocolată, oferindu-vă un deliciu olfactiv de nerefuzat.

Povestea parfumului
Parfumierul Guerlain face în 2004 primul pas spre aromele pline de prospețime cu acest parfum deosebit. Liniile elegante ale parfumului pentru bărbați GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme își au originea în modelul original moștenit: o sticlă pătrată cu fațete rafinate. Cu un capac negru, greu și mat ce împrumută detaliile realizate prin ghiloșare inspirate din lumea făuritorilor de ceasuri, acest parfum este iconic pentru bărbatul care dorește să ia inițiativă și să facă în viață o schimbare de durată.

GUERLAINL'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați

3×
Livrare gratuită
711RON
Mai avantajos cu 47%
100 ml
374RON

În stoc | 374,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: GUR14708
1
Cargus
luni 26.02.2024
Ridicare personală
începând de mâine duminică 25.02.2024