GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați

GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme Eau de Parfum pentru bărbați
100 ml

Cod: GUR11491 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme
Compoziție

Țineți minte momentul când ați preluat inițiativa, v-ați asumat responsabilitatea și, dintr-o dată, totul s-a schimbat? Exact aceste momente unice sunt întruchipate de apa de parfum Guerlain L‘Instant Pour Homme.

Acest parfum lemnos, efervescent și seducător este plin de contraste și de surprize care vă incită simțurile.

  • un parfum cald, dar și fresh, gurmand, cu note lemnoase
  • într-un flacon elegant și atemporal, cu dop de lemn
  • pentru zi, dar și pentru ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Rolul principal în această compoziție seducătoare îi revine picantului anason stelat, completat cu citrice proaspete, aroma captivantă de paciuli și minunatele boabe de cacao. Tonurile de vârf sunt inspirate de o băutură orientală de anason, denumită arak. Baza gurmandă este inspirată de deserturi delicioase.

Compoziție

Compozitie
anason stelat, citrice, patchouli, boabe de cacao
Grupe de parfumuri
lemnoase, gurmand

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN L'Instant de Guerlain Pour Homme