GUERLAINChamps-Élysées Eau de Toilette pentru femei

GUERLAIN Champs-Élysées Eau de Toilette pentru femei
GUERLAIN Champs-Élysées Eau de Toilette pentru femei
75 ml

Cod: GUR14256 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere GUERLAIN Champs-Élysées
Compoziție

Porniți într-o plimbare romantică, parfumată cu flori de primăvară. Apa de toaletă pentru femei Champs-Elysées vă transportă pe cel mai renumit bulevard parizian, tivit cu flori. Acest parfum luminos vă învăluie într-o aură florală, care vă subliniază perfect frumusețea feminină.

  • un parfum luminos, de flori și fructe, cu accente orientale
  • vă subliniază latura romantică, dar și pe cea îndrăzneață
  • farmecă femeile încă din anul 1996

Compoziția parfumului
Inițial, vă fascinează cu neașteptata armonie dintre coacăzele negre, florile gingașe de migdal și grațiosul trandafir. Apoi vine rândul notei principale să înflorească în toată frumusețea sa – îmbătătoarea mimoză, care aduce compoziției o delicioasă armonie. Senzualitatea compoziției parfumate stă pe o bază seducătoare de hibiscus, cu acorduri de migdal lemnoase și profunde.

Povestea parfumului
Aroma delicată și dulce a mimozei o inundă cu bucurie și optimism atât pe cea care o folosește, cât și pe anturajul acesteia. Mimoza este nota principală a parfumului pentru femei Guerlain Champs-Elysées, farmecul acestei flori fiind evidențiat pentru prima dată chiar în acest parfum. Ca soarele de primăvară, vă transmite energie în orice moment al anului.

Flaconul respectă designul tradițional Bee Bottle, a cărui formă originală a fost creată în 1853 de însuși Pierre-François-Pascal Guerlain. Albina reprezintă întreaga casă de modă, ca simbol al tradiției și al muncii intense. Sunt exact 69 de albinuțe pe tot flaconul.

Notă importantă

Inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coacaze negre, trandafir, floare de migdale
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mimoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
seminte de hibiscus, lemn de migdale
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand GUERLAIN

Know-how atemporal, activitate constantă de cercetare, de inovație și de perfecționare, creatori curajoși, creații legendare și o cultură a frumuseții, ca simbol al brandului. Toate acestea caracterizează luxoasa casă de parfumuri Guerlain, a cărei istorie datează din 1828.

Încă de la începuturile sale, Guerlain produce parfumurile și cosmeticele în Franța. Metodele de producție combină artă, meșteșug, tehnologii de ultimă oră, dar și responsabilitate socială și față de mediu. Zi de zi, echipele Guerlain lucrează la dezvoltarea unor cosmetice care combină luxul cu sustenabilitatea – pentru frumusețea clienților, a naturii și a planetei noastre. Datorită valorii acestui know-how, Guerlain a primit distincția „Living Heritage Company“, acordată de Ministerul Economiei și Industriei din Franța.

În 190 de ani, Guerlain a acumulat în palmares 1.100 de parfumuri. Cea de-a cincea generație de parfumieri Guerlain este reprezentată de Thierry Wasser, care, în călătoriile sale prin întreaga lume, caută cele mai rare ingrediente naturale pentru producerea parfumurilor de lux – întotdeauna cu respect pentru localnici și natură.

Explorați oferta extinsă de produse Guerlain – parfumuri ca Mon Guerlain, L’Homme Idéal și Aqua Allegoria, fondul de ten L’Essentiel Foundation, pudra bronzantă Terracotta sau emblematicele perle de pudră Météorites.

Rating GUERLAIN Champs-Élysées