EucerinAnti-Pigment tratament local cu acțiune rapidă impotriva petelor

4×
Eucerin Anti-Pigment tratament local cu acțiune rapidă impotriva petelor
Eucerin Anti-Pigment tratament local cu acțiune rapidă impotriva petelor
5 ml

Cod: EUC02632 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Eucerin Anti-Pigment
Caracteristici

Concentrați-vă direct pe petele pigmentare - tratamentul local cu acțiune rapidă Eucerin vă permite să acționați direct asupra micilor zone cu pete pigmentare.

Ingredientul activ brevetat thiamidol previne formarea melaninei, decolorând astfel în mod eficient petele pigmentare și împiedicând formarea altora noi. Primele rezultate apar după doar 2 săptămâni și, cu fiecare zi, tenul devine din ce mai uniform.

Caracteristici:

  • decolorează vizibil petele pigmentare, după 2 săptămâni de utilizare
  • reduce apariția unor noi pete pigmentare
  • uniformizează nuanța tenului
  • are o textură de tip gel non-grasă

Compoziție:

  • thiamidol - previne apariția melaninei, decolorează petele
  • produs testat dermatologic

Mod de aplicare:
Folosind aplicatorul, întindeți produsul direct pe petele pigmentare, 1× pe zi. Evitați contactul cu ochii. Apoi, aplicați crema hidratantă. Aplicarea produselor cu conținut de thiamidol se poate repeta de maximum 4 ori în cadrul aceleiași zile.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Eucerin

Brandul de produse dermato-cosmetice Eucerin este unul dintre liderii mondiali în domeniu. Cercetarea și dezvoltarea produselor sale se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice, în colaborare cu dermatologi de top. Produsele medicale îndeplinesc cerințele moderne și cele mai înalte standarde dermatologice și respectă nevoile diferitelor tipuri de piele și de ten.

Cosmeticele Eucerin au o tradiție de peste 100 de ani, în ceea ce privește cunoașterea aprofundată a modului de funcționare a epidermei. Emblematicul unguent cu efect de regenerare Eucerin Aquaphor a fost lansat în 1925, succesul său continuând și astăzi. Formula fără apă și utilizarea universală sunt doar două dintre multiplele sale beneficii. Colecția Eucerin Hyaluron Filler este prima îngrijire cosmetică din lume care îmbunătățește în mod demonstrat efectele tratamentelor estetice cu acid hialuronic.

Indiferent dacă alegeți o cremă de îngrijire Eucerin, un produs solar sau un șampon delicat, țelul brandului Eucerin este clar: de a găsi mereu cea mai bună soluție pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Rating Eucerin Anti-Pigment4