Essence Witch Side paletă cu farduri de ochi

8×
Essence Witch Side paletă cu farduri de ochi
Essence Witch Side paletă cu farduri de ochi
19.5 g

Cod: ESS08421 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Essence Witch Side
Caracteristici

Evidențiați-vă privirea într-un mod magic cu paleta de farduri Essence Witch Side Eyeshadow Palette! Conține 15 nuanțe intens pigmentate, atât cu finisaje mate cât și presărate cu fulgi sclipitori. Acum aveți nenumărate opțiuni și combinații pentru a crea machiaje mistice minunate!

Caracteristici:

  • evidențiază privirea
  • 15 nuanțe
  • finsaje mate și sclipitoare
  • intens pigmentate
  • oglindă inclusă

Aplicare:
Aplicați pe pleoape cu ajutorul pensulelor destinate ochilor și obțineți machiajul dorit.

Caracteristici

Culoare
maro, albastru, roz, auriu, nud

Despre brand Essence

Machiajul este joacă, distracție și auto-exprimare. Uitați de perfecțiune și fiți curajoasă. Brandul german Essence oferă produse de machiaj jucăușe, calitative și, mai ales, accesibile, cu care puteți realiza look-uri perfecte - indiferent dacă acum învățați să vă machiați, dacă urmați cele mai noi tendințe sau dacă aveți deja un stil personal.

Peste 84 % dintre produsele Essence Cosmetics sunt fabricate în Europa. Calitatea și protecția mediului reprezintă două priorități ale brandului și, de aceea, cosmeticele Essence sunt realizate mai ales din ingrediente naturale, unele produse fiind chiar vegane.

Portofoliul brandului conține toate produsele necesare unui machiaj complet - de la primer și fond de ten, până la iluminator. Foarte populare sunt și rimelurile, paletele de farduri de ochi sau blush-urile. Îndrăgitul rimel Essence I Love Extreme conferă genelor un volum maxim, paletele Essence Love What You Do sau Epic Sunset sunt ideale pentru un machiaj de zi, respectiv de seară, iar toate pudrele sunt perfecte pentru fixarea durabilă a machiajului.

Rating Essence Witch Side8