Ermenegildo Zegna Indonesian OudEau de Parfum pentru barbati

Ermenegildo Zegna Indonesian Oud Eau de Parfum pentru barbati
Ermenegildo Zegna Indonesian Oud Eau de Parfum pentru barbati
100 ml

Cod: ERM00526 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Ermenegildo Zegna Indonesian Oud
Compoziție

Permiteți apei de parfum Ermenegildo Zegna Indonesian Oud să dezvăluie celor din jur că, în încăpere, tocmai a intrat un bărbat care obține mereu tot ceea ce vrea. Un parfum plin de senzualitate virilă, de seducție și de pasiune, la care nimeni din anturajul dvs. nu poate rămâne rece.

  • parfum lemnos
  • apreciat de orice gentleman modern
  • subliniază sex-appeal-ul și virilitatea naturale
  • parfum deosebit, pentru ocazii speciale

Compoziție

Compozitie
oud, patchouli, trandafir, cihlimbar, bergamota
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Ermenegildo Zegna

p>Una dintre cele mai exclusiviste şi, de asemenea, cele mai scumpe mărci de îmbrăcăminte de modă pentru bărbaţi poartă numele de Ermenegildo Zegna. Începuturile acestei firmei familiale italiene datează din secolul al XIX-lea, când Ermenegildo Zegna a decis să deschidă o firmă de textile. Ermenegildo Zegna rămâne în continuare o afacere de familie, condusă momentan de a patra generaţie a familiei Zegna.
Ermenegildo Zegna şi-a transformat visul în realitate atunci când a început să croiască îmbrăcăminte pentru bărbaţi, caracterizată prin calitate, prin selectarea celor mai bune materiale şi prin diverse inovaţii. Şi-a respectat întotdeauna propria intuiţie şi nu a dat greş. În anii treizeci, firma lui cuprindea deja peste o mie de angajaţi. Astfel au apărut colecţii unice pentru bărbaţi, costume şi îmbrăcăminte sport de lux. Astăzi deţine peste 500 de buticuri în întreaga lume.
În anii nouăzeci, a apărut primul parfum Ermenegildo Zegna. În colaborare cu parfumierii Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Antoine Lie, Pierre Negrin, Olivier Gillotin, Daniela (Roche) Andrier, Alain Muraour, Rosendo Mateu, Frank Voelkl şi Harry Fremont, au apărut treptat noi parfumuri, îndrăgite acum în întreaga lume.  

Rating Ermenegildo Zegna Indonesian Oud