Treci la conținutul principal

Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna

 Purtând numele fondatorului său, casa de modă italiană Ermenegildo Zegna este renumită mai ales pentru costumele sale de lux pentru bărbați, croite din stofe de cea mai nobilă calitate.

Povestea brandului a început în orașul Trivero din nordul, Italiei, în anul 1910. A fost fondat de Ermenegildo Zegna, care a visat la o companie care să producă cele mai frumoase țesături din lume. Calitatea, înainte de toate și grija față de angajați și față de mediul înconjurător sunt principii pe care Ermenegildo s-a bazat de la bun început și la care succesorii săi aderă și acum. Primul magazin Ermenegildo Zegna a fost deschis la Paris în anul 1980, urmat de Londra și Milano. În prezent, brandul italian deține peste 500 de magazine în întreaga lume.

Primul parfum Ermenegildo Zegna a fost lansat în anul 1992. În prezent, portofoliul Ermenegildo Zegna numără câteva zeci de parfumuri pentru bărbați. Încercați, de exemplu, apa de toaletă Ermenegildo Zegna Uomo, cu tonuri aromatice și lemnoase, inconfundabilul parfum de agar Ermenegildo Zegna Indonesian Oud sau balsamul după ras Ermenegildo Zegna.

întregul text ascundeți textul