Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream crema de noapte

Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream crema de noapte
Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream crema de noapte
Economisiți
425RON

Economisiți 43%
50 ml
239RON

478,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ELA0356 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Elizabeth Arden de minim 150 RON și primiți cadou loțiunea de corp My Fifth Avenue la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
duminică 16.05.2021

Descriere Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream
Caracteristici

Este foarte plăcut să vă treziți cu un chip proaspăt, moale și tineresc. Trăiți și dvs senzația. În timpul somnului, crema de noapte Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream oferă tenului doza de ceramide necesară, întărind imediat bariera de protecție a pielii. În fiecare dimineață, chipul dvs. va fi mai ferm, mai neted și cu mai puține riduri.

Caracteristici:

  • reduce liniile fine și ridurile
  • favorizează procesele regenerative în timpul nopții
  • umectează intens
  • efect de fermitate, de netezire și de lifting
  • favorizează menținerea echilibrului hidratării
  • contribuie la întărirea barierei cutanate a tenului
  • ameliorează textura pielii

Ingrediente:

  • Ceramide triple complex – fortifică și tonifică pielea
  • Ceramide Plumping Technology – reduce liniile fine și iluminează tenul

Aplicare:
Ideal este să aplicați crema de noapte Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream după capsula cu ser de zi Elizabeth Arden Ceramide Advanced Capsules. Se masează ușor, în fiecare seară, pe pielea curățată.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, lifting
Când se utilizează
noaptea

Despre brand Elizabeth Arden

Parfumurile Elizabeth Arden | Cosmetica Elizabeth Arden – dreptul la frumuseţe. Brand-ul american de parfumuri şi cosmetice Elizabeth Arden a fost fondat în 1910 de femeia de afaceri canadiano-americană Florence Nightingale Graham, care i-a dat numele folosit de ea însăşi în comerţ.
Elizabeth Arden, femeie de afaceri, consultant în domeniul frumuseţii şi militantă pentru drepturile femeilor, este şi astăzi o sursă de inspiraţie pentru femeile din întreaga lume. Povestea ilustră a brandului a început cu deschiderea primului său salon pe Fifth Avenue din New York, într-un moment în care femeile nu doar că activau foarte rar în afaceri, dar de obicei nici măcar nu foloseau machiaj. În timpul celui de-al doilea război mondial a dezvoltat produse cosmetice pentru femeile care serveau în armată şi, în 1946, a devenit una dintre primele femei care au apărut pe coperta revistei Time.
Elizabeth Arden a fost printre primii care au aplicat inovaţia ştiinţifică în industria cosmeticii, devenind celebră şi datorită abordării sale holistice a frumuseţii. Încă din anii ´20, a sfătuit femeile să-şi hidrateze pielea, să evite expunerea excesivă la soare şi să practice yoga în fiecare zi. Elizabeth, care a trăit mai bine de 80 de ani şi a murit în New York în anul 1966, a fost pur şi simplu o femeie cu adevărat excepţională, care a transpus multe dintre calităţile sale unice în marca sa de renume mondial.
Elizabeth Arden era convinsă că frumuseţea nu constă în straturile de machiaj, ci într-o combinaţie inteligentă între ştiinţă şi natură. De aceea, produsele cosmetice ale acestei mărci se străduiesc să fie benefice pentru piele, nu să o camufleze. Marca Elizabeth Arden a contribuit la industria cosmetică, prezentând o serie de inovaţii fundamentale, printre care se numără, de exemplu fardurile pentru ochi sau produsele cosmetice gata ambalate în trusa de călătorie.
Produsele pentru îngrijirea pielii şi a corpului, paleta largă de cosmetice decorative şi de parfumuri a mărcii Elizabeth Arden conţin şi în ziua de azi neobositul, inovatorul spirit al fondatoarei, care şi-a dedicat toată viaţa calităţii. Nu degeaba printre numele sonore ale vedetelor care au colaborat cu brandul Elizabeth Arden se numără Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe şi Marlene Dietrich.
Printre cele mai cunoscute produse Elizabeth Arden se numără, de exemplu, Eight Hour Cream (crema de opt ore), care protejează şi vindecă pielea uscată, crăpată şi iritată sau parfumul 5th Avenue, pentru femeile caracterizate printr-un stil rafinat, inteligenţă, eleganţă şi succes.
Brand-ul Elizabeth Arden face în fiecare zi femeile din întreaga lume mai frumoase şi mai încrezătoare, prin diversitatea largă a produselor cosmetice, care garantează nu numai cea mai bună calitate, dar şi un spirit unic.
„Fiecare femeie are dreptul să fie frumoasă“. (Elizabeth Arden)

Rating Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Night Cream