Treci la conținutul principal

Elie Saab

Elie Saab

Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei și faima fascinantă a peisajului arab. Pentru designer-ul de origine libaneză, al cărui nume a devenit denumirea brandului, contopirea elementelor din cultura occidentală și din cea orientală este tipică nu doar pentru parfumurile sale, ci și pentru creațiile vestimentare.

Elie Saab și-a descoperit dragostea pentru modă încă din tinerețe, astfel încât a deschis primul butic la doar 18 ani. Succesul a venit treptat, însă cea mai mare victorie a brandului a sosit în anul 2002 –⁠ aceasta datorită actriței Halle Berry, care a preluat premiul său Oscar într-o robă vișinie creată de Elie Saab. Începând cu acest moment, rochiile sale au fost purtate de multe vedete, cum ar fi Angelina Jolie și Taylor Swift.

La aproape zece ani de când și-a deschis primul butic, brandul Elie Saab s-a decis să își facă debutul și în lumea parfumurilor. Primul parfum, care poartă denumirea simplă, Elie Saab Le Parfum, a cucerit inima femeilor din întreaga lume. Fiecare parfum care a urmat materializează creația de lux a acestui brand și poziția sa de lider în lumea haute couture. Descoperiți și dvs. feminitatea, eleganța și senzualitatea ascunse în fiecare parfum Elie Saab.

întregul text ascundeți textul