Elie Saab Le Parfum Essentiel Eau de Parfum pentru femei

3×
Elie Saab Le Parfum Essentiel Eau de Parfum pentru femei
Elie Saab Le Parfum Essentiel Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
90 ml
288RON

320RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ESB00655 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 26.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 26.01.2021

Descriere parfum Elie Saab Le Parfum Essentiel
Compoziție

O senzație de lux, ca și când ați îmbrăca o rochie din colecția haute couture. Apa de parfum pentru femei Elie Saab Le Parfum Essentiel reflectă esența feminității. Vă pune în valoare, în mod incredibil, oricând vă învăluiți în aura sa de emoție pură.

  • un parfum floral delicat, cu accente chypre
  • creat pentru femeile care se concentrează asupra esențialului
  • lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri de mandarine proaspete și suculente, care conferă întregii compoziții o aură de o radianță cu totul specială. Mai departe evoluează floral, cu gardenie dulce, intensă și deosebit de feminină. Finalul catifelat, fluid și elegant este asigurat de acordul profund al lemnului de cedru.

Povestea parfumului
Elie Saab Le Parfum Essentiel este un parfum original și absolut feminin. Echivalentul parfumat al unei rochii haute couture, vă poartă departe de agitația orașului, acolo unde fiecare femeie își află rădăcinile, valorile și eul secret.

Spatele flaconului din sticlă transparentă este decorat cu un elegant sigiliu caligrafic și combină nuanțe calde de roz cu accente aurii, inclusiv sigla brandului Elie Saab.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
gardenie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Elie Saab

p>Elie Saab este un creator de modă cu un talent excepţional, de origine libaneză, în a cărui creaţie se regăsesc în egală măsură cultura estică şi cea vestică. Elie Saab şi-a deschis primul butic de modă la vârsta de 18 ani, când s-a dedicat mai ales creării rochiilor de nuntă. Succesul înregistrat a fost imediat şi, în anul 1999, printre clienţii săi se număra şi regina Iordaniei, care şi-a comandat la el o rochie, cu ocazia urcării sale pe tron.
Momentul de cotitură al carierei sale a venit însă în 2002, când actriţa Halle Berry a primit Oscarul îmbrăcată cu o creaţie Elie Saab. Din acel moment, Elie Saab a cucerit lumea, fiecare femeie dorindu-şi să-i poarte creaţiile. Elie Saab a devenit unul dintre creatorii de renume, care îmbracă în special celebrităţi de nivel mondial.
Din anul 2011, Elie Saab este prezent şi în lumea parfumurilor. Primul, purtând numele simplu Le Parfum, a fost îndată îndrăgit de femei. Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab.
În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp ,o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

Rating Elie Saab Le Parfum Essentiel3