Elie Saab Le Parfum in White Eau de Parfum pentru femei

4×
Elie Saab Le Parfum in White Eau de Parfum pentru femei
Elie Saab Le Parfum in White Eau de Parfum pentru femei
90 ml

Cod: ESB0335 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Elie Saab Le Parfum in White
Compoziție

Evocați-vă feminitatea modernă! Elie Saab Le Parfum In White, „se îmbracă în alb” pentru a dezvălui o uniune luminoasă de flori de portocal și iasomie, cu un văl fascinant de mosc alb și patchouli.

  • floral – ciprat
  • pentru femeia romantică
  • potrivit pentru orice ocazie

Compoziția parfumului
Apa de parfum ciprată, florală și fructată, se deschide cu note de flori albe, flori de portocal și iasomie, într-o simfonie radiantă îmbinată cu esență de mandarină și coacăze negre. Notele de bază fascinante de mosc alb și patchouli oferă dependență.

Povestea parfumului
Elie Saab Le Parfum In White a fost lansat în 2018.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
flori albe
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mosc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Elie Saab

p>Elie Saab este un creator de modă cu un talent excepţional, de origine libaneză, în a cărui creaţie se regăsesc în egală măsură cultura estică şi cea vestică. Elie Saab şi-a deschis primul butic de modă la vârsta de 18 ani, când s-a dedicat mai ales creării rochiilor de nuntă. Succesul înregistrat a fost imediat şi, în anul 1999, printre clienţii săi se număra şi regina Iordaniei, care şi-a comandat la el o rochie, cu ocazia urcării sale pe tron.
Momentul de cotitură al carierei sale a venit însă în 2002, când actriţa Halle Berry a primit Oscarul îmbrăcată cu o creaţie Elie Saab. Din acel moment, Elie Saab a cucerit lumea, fiecare femeie dorindu-şi să-i poarte creaţiile. Elie Saab a devenit unul dintre creatorii de renume, care îmbracă în special celebrităţi de nivel mondial.
Din anul 2011, Elie Saab este prezent şi în lumea parfumurilor. Primul, purtând numele simplu Le Parfum, a fost îndată îndrăgit de femei. Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab.
În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp ,o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

Rating Elie Saab Le Parfum in White4