DaylongKids loțiune de protecție lipozomală SPF 50+

1×
Daylong Kids loțiune de protecție lipozomală SPF 50+
Daylong Kids loțiune de protecție lipozomală SPF 50+
150 ml
151RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 100,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DAY1884
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

În timpul expunerii la soare, pielea sensibilă a copiilor este predispusă la reacții neplăcute, de aceea trebuie protejată în mod deosebit. Loțiunea lipozomală protectoare, Daylong Kids SPF 50 Lotion Dispense, hidratează intens pielea copilului și îi oferă un scut eficient împotriva razelor solare.

Loțiunea este ușor și rapid de aplicat cu ajutorul dozatorului practic. Astfel, copilul se poate bucura de plajă, iar dvs. puteți fi sigură că pielea sa este protejată adecvat.

Caracteristici:

  • protejează eficient pielea copilului împotriva radiațiilor UVA și UVB
  • rezistentă la transpirație; compoziția este extra rezistentă la apă, fiind testată în apă dulce și sărată
  • testată dermatologic
  • bine suportată de pielea sensibilă a copiilor
  • fără parfum și fără conservanți

Ingrediente:

  • filtru DayIPhotostabile, cu spectru larg – oferă o protecție imediată împotriva radiațiilor UVA și UVB
  • lipozomi – permit distribuirea uniformă a filtrelor UV pe piele
  • glicerină și aloe vera – hidratează pielea pe durata expunerii la soare
  • dexpantenol – asigură regenerarea

Aplicare:
Aplicați pe piele o cantitate suficientă de loțiune și lăsați să se absoarbă. Evitați contactul cu ochii. Repetați aplicarea, pentru a menține funcția de protecție, mai ales după îmbăiere, ștergere cu prosopul sau transpirație excesivă. O cantitate insuficientă reduce funcția de protecție. Evitați expunerea la soare în timpul prânzului. Nu expuneți copiii sau bebelușii la lumina directă a soarelui.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
ten sensibilă, pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Protecție împotriva soarelui
cu SPF

Bucuraţi-vă de soare şi, în acelaşi timp, asiguraţi pentru pielea dumneavoastră cea mai bună protecţie împotriva razelor UV nocive, folosind cosmeticele solare Daylong! Toate produsele Daylong combină abordarea medicală cu o calitate optimă, o protecţie excepţională şi o senzaţie excelentă pe piele.
Cosmeticele de protecţie solară Daylong vă ajută pielea să-şi menţină aspectul tineresc, vibrant şi sănătos, în timp ce vă puteţi bucura de încă o zi activă la soare. Cosmeticele de protecţie solară Daylong sunt special concepute, astfel încât filtrul UV să ajungă acolo unde ar trebui să fie. Ceea ce înseamnă că acoperă, de asemenea, orice neuniformitate a pielii.
Produsele Daylong sunt fabricate sub forma unei loţiuni lipozomiale speciale, care asigură o întindere bună şi o experienţă plăcută pe piele, fără senzaţia lipicioasă nedorită. Astfel, produsele de protecţie solară Daylong sunt extrem de eficiente şi de sigure şi, totodată, utilizarea acestora este confortabilă pentru piele.