Davines More Insideser pentru par ondulat pentru bucle flexibile

Davines More Inside ser pentru par ondulat pentru bucle flexibile
Davines More Inside ser pentru par ondulat pentru bucle flexibile
250 ml

Cod: DVS01676 | Acest produs este momentan indisponibil

Descrierea produsului Davines More Inside
Caracteristici

Produsul de coafat Davines More Inside scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • dă formă
  • nu se întărește în păr
  • conferă un volum și o formă perfecte

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul umed și apoi se modelează în forma dorită.

Caracteristici

Tipuri de păr
Îngrijire păr ondulat și creț
Efect
Definire și textură, Accentuarea buclelor
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Lungimea părului
păr scurt

Despre brand Davines

Produsele de frumusețe din surse sustenabile sunt un mod de a îngriji nu numai frumusețea personală, ci și pe cea a mediului înconjurător. Această viziune este reflectată și de cosmeticele de păr profesionale de la Davines. Au un procent ridicat de ingrediente naturale și se conformează unui cod etic bazat pe filosofia antică de îmbinare strânsă a conceptului de „frumusețe” cu cel de „bunătate”.

Davines, o afacere de familie care nu a urmat niciodată curentul modei cosmeticelor de masă, a fost înființată în 1983 la Parma, în Italia. Produsele originale, cu formule clasice, câștigă adepți prin simplitatea lor, care însă nu le afectează calitatea. Îngrijesc intens părul, îl fortifică și îi redau frumusețea naturală.

Vreți să rezolvați o dată pentru totdeauna problema electrizării părului? Vreți să neutralizați tonurile galbene din păr? Sau căutați un mod de a facilita pieptănarea părului? Datorită abordării sale autentice, Davines poate rezolva orice problemă a părului dvs. Este suficient să alegeți produsele potrivite, din gamele dedicate - în funcție de tipul de păr, de culoarea sa sau de tipul de styling dorit.

Răsfățați-vă părul cu cosmeticele Davines, care reflectă armonia dintre știință și natură.

Rating Davines More Inside