CollistarUnico Foundation machiaj pentru reintinerire SPF 15

Collistar Unico Foundation machiaj pentru reintinerire SPF 15
Collistar Unico Foundation machiaj pentru reintinerire SPF 15
Economisiți
162RON

Economisiți 27%
culoare 1R Rose Ivory 30 ml
118RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 393,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: COL03969
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 20.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Suferiți de un ten cu impurități? Fondul de ten pentru întinerire, SPF 15 Collistar Unico Foundation, are grijă ca numai dvs. să știți de ele. Uniformizează nuanța tenului, îi conferă un aspect tineresc și acoperă imperfecțiunile. Chipul dvs. arată proaspăt și impecabil.

Caracteristici:

  • acoperă imperfecțiunile tenului și îi uniformizează nuanța
  • conferă tenului un aspect tineresc și proaspăt
  • iluminează și rafinează tenul
  • protejează pielea față de radiațiile solare
  • se întinde ușor

Ingrediente:

  • SPF 15 – protejează pielea față de efectele negative ale radiațiilor solare
  • nu conține parfum

Aplicare:
Aplicați fondul de ten pe față, folosind pensula, buretele de machiaj sau degetele, și întindeți-l bine.

Caracteristici

Consistență
fluid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Medie
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Efect
iluminator
Nuanță fond de ten
light

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.