Colgate Natural Extracts set pentru îngrijirea dentară

Colgate Natural Extracts set pentru îngrijirea dentară
Colgate Natural Extracts set pentru îngrijirea dentară
set pentru îngrijirea dentară

Cod: CLG01752 | Acest produs este momentan indisponibil

Ultimate Fresh pastă de dinți 75 ml + Radiant White pasta de dinti pentru albire 75 ml + Charcoal + White Pasta de dinti albire cu cărbune activ 75 ml

Descriere Colgate Natural Extracts
Caracteristici

Dinții sănătoși și albi sunt cei mai frumoși. Setul de cosmetice Colgate Natural Extracts vă oferă îngrijirea necesară pentru dinți frumoși, datorită cărora veți dori să zâmbiți mereu.

Setul conține:

  • Ultimate Fresh pastă de dinți 75 ml
  • Radiant White pasta de dinti pentru albire 75 ml
  • Charcoal + White Pasta de dinti albire cu cărbune activ 75 ml

Caracteristici:

  • pachet economic
  • protejează împotriva formării cariilor dentare
  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • împrospătează respirația
  • albește dinții

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. Mai întâi se curăță bine dinții, timp de cel puțin 2 minute.

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Colgate

Exista mai multe brand-uri care au devenit practic sinonime cu industria igienei orale. Printre acestea Colgate, una dintre cele mai faimoase brand-uri de pasta de dinti si alte produse de igiena dentara. O companie globala cu mai mult de doua sute de ani de activitate, vinde produsele sale in 222 de tari din intreaga lume si asigura nevoile a sute de milioane de clienti. In prezent, vanzarile anuale depasesc 10 miliarde dolari.
Colgate pune acum la dispozitie pe rafturile magazinelor nu numai pasta de dinti, ci si periute, apa de gura, ata dentara si alte produse pentru igiena orala. De foarte multe ori lucreaza cu stomatologi in dezvoltarea de produse impotriva cariilor dentare, cat si la cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta ingrijirii dentare prin campanii ce opereaza pe principiul responsabilitatii sociale. Motto-ul Colgate motto este cel al unui zambet sanatos si frumos pentru intreaga familie. Portofoliul include mai multe serii speciale de produse- produse pentru ingriirea gingiilor Colgate Total Pro Gum, pentru dinti sensibili Colgate Sensitive Pro-Relief, pentru albire Colgate Max White sau Whitening Colaco, îmbogățit cu extracte din plante, etc. Ulterior, Colgate include si produse adecvate pentru ingrijirea dintilor copiilor.
Compania a fost fondata in 1806 in New York de catre William Colgate, productia fiind initial complet centrat centrata pe crearea de sapunuri clasice si lumanari. Multi ani mai tarziu, compania a inceput sa produca si sapunuri parfumate si pasta de dinti. Produsele destinate igienei dentare au pastrat numele de Colgate, in timp ce sapunurile au fost redenumite ca Palmolive. In prezent, numele oficial al companiei este Colgate-Palmolive.

In final, doua lucruri interesante. Stiati ca Colgate au fost prima companie care a inceput sa comercializeze pasta de dinti intr-un tub? Pana atunci, pasta de dinti se vindea doar in borcane. Datorita credibilitatii si succesului global inregistrat, Colgate este marca numarul unu in tari precum Australia si Mexic.

Rating Colgate Natural Extracts