CatriceEpic Earth paletă cu farduri de ochi

3×
Catrice Epic Earth paletă cu farduri de ochi
Catrice Epic Earth paletă cu farduri de ochi
23RON

În stoc | 23,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: CTE03208
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Obțineți un look de invidiat cu doar câteva nuanțe. Paleta de farduri Catrice Epic Earth conține atât farduri mate, cât și farduri strălucitoare, perfecte pentru a realiza un machiaj simplu de zi sau un machiaj complex de seară. Cele 7 farduri intens pigmentate vin însoțite de un fard de bază și un fard iluminator, potrivite pentru un machiaj ce va rezista mult timp. Datorită dimensiunilor reduse, paleta este perfectă de purtat în geantă pentru un retuș rapid.

Caracteristici:

  • include un fard de bază și un fard pentru iluminare
  • potrivit pentru machiaj de zi și de seară
  • nuanțe mate și strălucitoare
  • ușor de aplicat și combinat
  • rezistență de lungă durată
  • pigmentare intensă

Ingrediente:

  • fără particule microplastice
  • produs vegan

Aplicare:
Folosind o pensulă de blending, aplicați fardurile mate și distribuiți pe pleoape. Cu ajutorul unei pensule plate aplicați fardurile strălucitoare.

Sfat Notino:
Pentru a obține un efect mai intens aplicați baza pentru farduri. Aplicați fardurile strălucitoare cu o pensulă umezită sau cu buricele degetelor pentru o pigmentare intensă. Aplicați fardurile iluminatoare și pe ten, pe vârful nasului, pomeți sau sub sprâncene.

Caracteristici

Culoare
maro, gri, auriu, nud
Consistență
compact
Efect
mat, de perlă

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.