Skip to main content

CatriceClean ID High Cover Luminous Matt acoperire make-up cu efect matifiant

1×
Catrice Clean ID High Cover Luminous Matt acoperire make-up cu efect matifiant
Catrice Clean ID High Cover Luminous Matt acoperire make-up cu efect matifiant
culoare 004 Light Almond 30 ml
39RON

În stoc | 130,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CTE03276
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine duminică 23.01.2022
Consistență
fluid
Tipul de ten
ten sensibil, pentru toate tipurile de piele
După tipul de acoperire
Ridicată
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Nuanță fond de ten
light

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.