Carolina Herrera212 VIP Eau de Parfum pentru femei

5×
Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum pentru femei
Carolina Herrera 212 VIP Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
571RON

Economisiți 28%
125 ml
410RON

328,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHR02252 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Carolina Herrera 212 VIP
Compoziție

Anumite invitații nu se refuză, iar apa de parfum pentru femei Carolina Herrera 212 VIP este una dintre ele. Acest parfum deschide ușile celor mai selecte petreceri, unde personalitatea captivantă este tot ce contează.

  • un parfum sigur pe sine, plin de energie urbană
  • un parfum modern, elegant și, totuși, non-conformist
  • un parfum oriental, care iese în evidență mai ales seara

Compoziția parfumului
Compoziția debutează citric, cu tonuri de pasiflora și un acord de rom, care captează atenția din primul moment. Gardenia dulce și îmbătătoare, în combinație cu romul distilat din trestie de zahăr, vă captează atenția chiar și după ce tonurile de debut dispar. Aroma dulce și gurmandă de benzoin și senzualitatea moscului vă țin companie până la finalul petrecerii.

Povestea parfumului
În flaconul metalic auriu al parfumului Carolina Herrera 212 VIP, cu forme rotunjite, feminine, se concentrează energia noii generații, care reinventează orașul cu încredere și exuberanță. Crezul lor unic este să se distreze, oricând și oriunde, sunt plini de energie și dau frâu liber spontaneității.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
portocala amara, floarea pasiunii
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
gardenie, rom
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, benzoin
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP5