Descoperă 212 VIP Men

Delicioasă, lemnoasă și picantă, inspirată de cele mai exclusiviste petreceri - apa de toaletă Carolina Herrera 212 VIP Men este un cocktail irezistibil, din vodcă, mentă înghețată și limetă cu caviar. Un parfum care poate fi recunoscut chiar și în centrul ringului de dans - ca și cel care-l folosește, de altfel. Femeile îl vor, bărbații îl admiră, iar el este sufletul petrecerii.

întregul text ascundeți textul

Despre brandul Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Ulterior, Carolina Herrera a uimit publicul cu colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan - sau cu apa de parfum Carolina Herrera Good Girl. Ca și celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - Good Girl simbolizează luxul, eleganța și tradiția.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute Ordonare după preț

12

12 Vezi mai multe