Carolina Herrrera Good Girl SupremeCarolina Herrrera Good Girl Supreme
Carolina Herrera Bad Boy DopravaCarolina Herrera Bad Boy Doprava
Carolina Herrera Good Girl LegereCarolina Herrera Good Girl Legere
Carolina Herrera Good Girl Fantastic PinkCarolina Herrera Good Girl Fantastic Pink
Carolina Herrera_212_BP_UNICarolina Herrera_212_BP_UNI
Carolina Herrera Good GirlCarolina Herrera Good Girl

Despre brandul Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

întregul text ascundeți textul

Filtru

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Pentru cine?

Grupe de parfumuri

Ratingul

  •   14
  •   11
Recomandat