Carolina Herrera 212 VIP RoséEau de Parfum pentru femei

39×
Carolina Herrera 212 VIP Rosé Eau de Parfum pentru femei
Carolina Herrera 212 VIP Rosé Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
80 ml
289RON

Cod: CHR0344 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 26.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Carolina Herrera 212 VIP Rosé
Compoziție

Rămâneți elegantă, chiar și când pășiți în vârtejul vibrant al nopții. Apa de parfum pentru femei Carolina Herrera 212 VIP Rosé este creată special pentru femeile ca dvs., cu personalitate puternică, punându-vă în valoare farmecul personal, oriunde v-ați afla.

  • un parfum fresh, elegant și dinamic
  • perfect pentru femeile tinere, care-și creează propriul stil
  • poate fi folosit cu succes atât ziua, cât și seara

Compoziția parfumului
Debutul irezistibil și plin de fantezie debordează de farmecul șampaniei Rosé și al boabelor de piper roz. Este urmat de o inimă jucăușă și seducătoare, de trandafiri și flori de piersică. Baza delicată oferă un trio catifelat de note lemnoase, cu ambră și mosc.

Povestea parfumului
Descoperiți o versiune mai nouă și mai colorată a parfumului Carolina Herrera 212 VIP. Elementele sale ultra-feminine rezonează cu valorile tinerei generații, care creează reguli noi, și descoperă viața de noapte a orașului New York și petrecerile sale exclusiviste. Carolina Herrera 212 VIP Rosé oferă mai multe emoții, rafinament și distracții.

Flaconul roz mat, feminin și jucăuș conține un parfum pentru femeile care nu ratează nicio ocazie de a se distra. Aroma cochetă, seducătoare și plină de farmec îi deschide ușile celor mai selecte petreceri.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piper roz, vin spumant
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de piersic, trandafir, tonuri de fructe
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase, mosc alb
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Rosé39