Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum pentru bărbați

9×
Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum pentru bărbați
Carolina Herrera 212 VIP Black Eau de Parfum pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
100 ml
285RON

285,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHR1253 | În stoc
1
Adăugați pe produs o scurtă inscripție cu laser, și veți obține un cadou unic.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Carolina Herrera 212 VIP Black
Compoziție

Carolina Herrera 212 VIP Black este un parfum captivant, creat parcă special pentru nopți lungi de petrecere. Creează în jurul celui care-l folosește o aură elegantă și atractivă, care magnetizează atenția tuturor.

  • un parfum aromatic, ușor picant
  • pentru bărbatul sigur pe sine, care se vrea în centrul atenției
  • potrivit pentru zile reci și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Temperamental și energic, 212 VIP Black debutează cu note focoase de absint, de anason picant și de fenicul. La scurt timp, apare esența de lavandă aromatică, a cărei intensitate este înnobilată de acordurile de piele și de vanilie dulce, din bază. Împreună creează o aromă seducătoare și provocatoare.

Povestea parfumului
Bărbatul care se dă cu 212 VIP Black este un mister pentru cei din jur, iar imprevizibilitatea sa îl face și mai atrăgător. Oriunde merge, își face ușor prieteni. Apa de parfum a fost lansată în 2017.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
anason, chimen, absinth
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
piele, vanilie
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Black9