Carolina Herrera Good Girlcrema de corp pentru femei

3×
Carolina Herrera Good Girl crema de corp pentru femei
Carolina Herrera Good Girl crema de corp pentru femei
Economisiți
230RON

Economisiți 17%
200 ml
191RON

Cod: CHR0868 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 02.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Carolina Herrera Good Girl
Compoziție

Descoperiți produsul de îngrijire al pielii, care vă va învălui corpul într-o aromă irezistibilă! Crema de corp Carolina Herrera Good Girl, completează perfect apa de parfum din aceași gamă oferind o aură de mister și senzualitate, cu fiecare aplicare. Produsul hidratează intens pielea și o păstrează proaspătă, suplă și catifelată, îvăluind-o într-un miros care întruchipează feminitatea, eleganța atemporală și romantismul.

Caracteristici:

  • oferă o aromă irezistibilă de lungă durată
  • hidratează intens pielea
  • lasă pielea catifelată la atingere

Aplicare:
Aplicați pe întregul corp, pe pielea curată și masați cu mișcări circulare.

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera Good Girl3