BAD BOY sosește la Notino!

  Din data de 01.04, parfumul Carolina Herrera Bad Boy vă surprinde cu un cadou de lux, sub forma unei genți pentru cosmetice, și cu livrarea gratuită!

întregul text ascundeți textul

 

Reguli? Principii? Vi le creați singur, iar apa de toaletă pentru bărbați Carolina Herrera Bad Boy nu lasă nicio îndoială în acest sens. Forța și curajul eroic radiate de acest parfum se armonizează perfect cu sufletul dvs. rebel.

întregul text ascundeți textul

 Bad Boy, o experiență senzorială complexă, debutează cu note tentante de piper negru și alb, vibrând de energia citrică a bergamotei verzi italiene. Inima parfumului oferă eleganța magnetică a unui duo de cedru și salvie. Adevăratul secret constă în notele de bază, o îmbinare senzuală de tonka și absolut de cacao, desăvârșind un parfum de o virilitate periculos de rafinată. 

 

întregul text ascundeți textul

 
Din data de 01.04., la achiziția apei de toaletă Bad Boy primiți cadou o geantă de cosmetice elegantă.

În plus, vă livrăm comanda gratuit!

întregul text ascundeți textul

 
 
 VĂ PREZENTĂM
PERECHEA IDEALĂ  

  Opusurile se atrag. Cei doi sunt foarte asemănători, dar fiecare este unic. GOOD GIRL radiază forță feminină, în timp ce BAD BOY se distinge prin intensitatea sa întunecată. Diferențele dintre ei îi unesc - la bine și la rău. Este un cuplu ca niciun altul. 

întregul text ascundeți textul


Good Girl oglindește dualitatea femeii. Curajul și seducția ei. Eleganța grațioasă și misterul. Pur și simplu, o femeie modernă, sigură pe sine, transpusă într-un parfum ca un joc al contrariilor.
 

CUMPĂRĂ CU LIVRARE GRATUITĂ

întregul text ascundeți textul