Carolina Herrera 212 NYC Meneau de toilette pentru bărbați

13×
Carolina Herrera 212 NYC Men eau de toilette pentru bărbați
Carolina Herrera 212 NYC Men eau de toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
200 ml
410RON

Cod: CHR0221 | În stoc
1
Coletăria
marți 14.04.2020

Descriere parfum Carolina Herrera 212 NYC Men
Compoziție

Dacă sunteți orășean pur-sânge, atunci pielea dvs. ar trebui să emane apa de parfum pentru bărbați Carolina Herrera 212 NYC Men. Plonjați în această compoziție parfumată, care vă oferă dinamismul și ritmul faimosului cartier Manhattan din New York.

  • un parfum viril, fresh și aromatic, cu subtonuri florale
  • ideal pentru fiecare zi
  • un parfum pentru bărbatul modern, care gustă viața urbană

Compoziția parfumului
Debutează cu prospețimea inconfundabilă a frunzelor de lămâi și a ierbii proaspăt cosite. La scurt timp, își fac apariția lavanda aromatică și aroma dulce de gardenie. Notele de bază, lemnos balsamice, de mosc și de lemn de santal, vă țin companie până la finalul experienței olfactive.

Povestea parfumului
Bărbatul pentru care a fost creat parfumul Carolina Herrera 212 NYC Men privește mereu spre viitor, dar cu modestie și respect pentru trecut. Personalitatea sa este dezvăluită, încă la prima vedere, de aspectul flaconului.

Flaconul, cu design metalic neted, reflectă arhitectura urbană modernă și sugerează experiența olfactivă care vă așteaptă sub capacul magnetic.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
iarba, frunze de lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
gardenie, lavanda, piper verde
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, lemn de guaiac, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 NYC Men