Calvin Klein Obsessed Intense Eau de Parfum pentru femei

2×
Calvin Klein Obsessed Intense Eau de Parfum pentru femei
Calvin Klein Obsessed Intense Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: CAK9111 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Calvin Klein Obsessed Intense
Compoziție

Misterioasă, pasională, unică – aceasta este apa de parfum pentru femei Obsessed Intense, de la brandul Calvin Klein. Reînvie amintirile celei mai mari iubiri, care a evoluat către o obsesie absolută.

  • un parfum aromatic neobișnuit
  • pentru femeia modernă, încrezătoare în forțele proprii
  • se poate folosi toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Se deschide cu tonuri proaspete de citrice, împletite cu adieri dulci de elemi. Inima este dominată de eleganta lavandă albă și de intens aromata salvie, care, împreună cu petalele de violetă, alcătuiesc o combinație cu adevărat originală. La final, profunzimea și senzualitatea se datorează laudanumului, moscului sofisticat și ambrei calde.

Povestea parfumului
Colecția de parfumuri Obsessed, din atelierul brandului Calvin Klein, remodelează vechile standarde ale parfumurilor feminine și masculine. Apa de parfum pentru femei conține lavandă - ingredient tipic pentru parfumurile bărbătești, în timp ce parfumul bărbătesc se bazează pe dulcea și eleganta vanilie. Obsessed Intense, lansat pe piață în anul 2018, este o variantă mai intensă a parfumului Obsessed din anul 2017.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
elemi, citrice, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frunze de violete, salvie, lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
galeopsis ladanum, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Obsessed Intense2