Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum pentru femei

Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum pentru femei
Calvin Klein Euphoria Blush Eau de Parfum pentru femei
Lichidare de stoc
Economisiți
483RON

Economisiți 64%
100 ml
173RON

173,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CAK17272 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere Calvin Klein Euphoria Blush
Compoziție

Porniți pe calea pasiunii, a seducției și a senzualității. Apa de parfum pentru femei Calvin Klein Euphoria Blush este ghidul dvs. ideal, cu care percepeți, la nivelul simțurilor, cât de fermecător și de eliberator este să cedăm ispitei, emoțiilor și dorințelor.

  • un parfum gurmand, de flori și fructe
  • parfumul a fost lansat ca ediție limitată
  • o creație Jean-Marc Chaillan și Yves Cassar

Compoziția parfumului
Prospețimea și suculența zmeurei conferă o senzație de euforie, încă din primele clipe. La scurt timp, își face apariția aroma îmbătătoare de trandafir proaspăt înflorit. Ciocolata, o mângâiere pentru papilele dvs. olfactive, vă învăluie cu aroma sa obsesivă, până în ultimul moment al experienței olfactive.

Povestea parfumului
Designul flaconului Calvin Klein Euphoria Blush rămâne fidel emblematicei forme a parfumului Calvin Klein Euphoria, de data aceasta într-o frumoasă nuanță roz deschis. Culoarea corespunde denumirii Blush, care înseamnă îmbujorare. Capacul argintiu este încă un memento și o întruchipare a puterii, precum și a artei seducției.

Compoziție

Compozitie
trandafir, zmeura, ciocolata neagra, iasomie, orhidee
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Euphoria Blush